Unit4 utser ny försäljningsdirektör

Unit4 meddelar idag att man utsett Will Blench till företagets säljdirektör, Chief Sales Officer, och medlem i ledningsgruppen.

Will Blench tillträder den 1 juli 2016.

Will Blench Unit 4
Will Blench försäljningsdirektör, Unit4

Will kommer att ansvara för den globala säljorganisationen och försäljningsaktiviteter världen över. Han kommer även ansvara för partnerorganisationen och kommer engagera sig i att hålla kunder nöjda och framgångsrika.

Will kommer närmast från VMware, där han under de senaste åren arbetat som VD för VMwares Cloud Management, Storage och Networking businessesför EMEA, Asia Pacific och Japan. Innan han kom till VMware arbetade Will i olika ledande positioner inom IT-branschen, bland annat som VP & General Manager EMEA på Openwave, EVP WW Sales på VOSS Solutions och VP & General Manager EMEA på Amdocs, tidigare Cramer Systems.

– Vi befinner oss i förändringens tid för affärssystem och detta är en extra spännande tid för Unit4, som har genomgått en stor omställning för att kunna leverera en stabil grund för kommande utveckling och tillväxt, säger Will Blench. Unit4 vänder sig till ett snabbt växande behov av molnbaserade applikationer som i sin tur vänder sig till behovet av företagstjänster som sätter användarna i centrum. Jag är imponerad av den otroliga innovation som Unit4 levererat bara under det senaste året. Tillsammans med företagets engagemang i att stötta sina kunder i deras framgångar, har Unit4 ett unikt erbjudande för att hjälpa kunder att öka sin produktivitet och samtidigt sänka den totala ägandekostnaden.

– Will tar på sig en kritisk roll för företagets framtida framgångar, förklarar Stephan Sieber, VD på Unit4. Unit4s flexibla molnapplikationer, fantastiska användarupplevelse som drivs av ett intuitivt självdrivet användargränssnitt och specifik vertikal funktionalitet, hjälper oss att vinna fler affärer än någonsin. Will är en säljchef av världsklass som kommer till Unit4 i en tid då allt fler företag ser över sitt landskap av IT-applikationer.

Post Comment