Gordon Stuart CFO pa Unit4
Hem Nyheter Unit4 visar ökad tillväxt

Unit4 visar ökad tillväxt

Publicerat av: Redaktionen

Unit4, ett ledande företag inom affärssystem i molnet, offentliggör sina resultat för andra kvartalet 2021.

Resultaten visar bland annat att intäkterna från molnabonnemang ökade med 25 procent jämfört med föregående år och att antalet molnbokningar ökade med 59 procent (YoY).  Samtidigt fick man in 18 nya kunder, bland andra Strängnäs kommun, Motala kommun, Parks and Resorts Scandinavia AB och Lunar Bank.

– Resultaten för det första halvåret 2021 visar på vår konkurrenskraft och smidighet. Vi har haft fokus på att driva tillväxt genom innovation och leverera kundvärde. Våra kunder vänder sig till Unit4 för att leverera de verktyg de behöver för att driva sina organisationer effektivt och för att leverera de kritiska digitala omvandlingar de genomför. De letar också efter programvarulösningar som kan anpassas som svar på snabba förändringar, säger Gordon Stuart, CFO på Unit4.

ERPx

Unit4 har även sett snabb kommersiell framgång med ERPx, företagets nya affärssystemslösning. Genom att kombinera sina branscherfarenheter med ett starkt fokus på människor och en branschledande molnplattform levererar den enhetliga ERP-, finans- och HR-lösningar som är ‘Right for Your Business’ från dag ett. Antalet nya kunder som valt ERPx har ökat till 44 stycken.

Nya kunder

Unit4 tecknade samtidigt ett rekordantal nya kunder under det första halvåret, inklusive AUP, Bodø Energy, Devoteam, GBS, Golden Lane Housing, Motala kommun, Metyis, North Sea Port, Portman Travel, Parks and Resorts Scandinavia AB, Strängnäs kommun och The Police & Crime Commissioner for Cheshire. Q2 såg ett ökat fokus på kundresan, inklusive lanseringen av en digital chatt och andra självbetjäningsverktyg, samt utbyggnaden av Unit4:s kundtjänst och FoU-team.

Experience4U 2021

Efter framgången med sitt globala kund- och partnerevent 2020 meddelar Unit4 att Experience4U (X4U) kommer att gå av stapeln den 16 och 17 november 2021. Årets X4U är ett två dagars digitalt evenemang i kombination med exklusiva möten på utvalda platser och innehåller allt ifrån intressanta keynotes och breakout-sessioner, produktworkshops, utbildning, samt en mängd nätverksmöjligheter.  Registreringen öppnar under sensommaren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>