Välkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!
Hem Produkt Nyheter Välkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm den 15-16 juni 2022

Välkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm den 15-16 juni 2022

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!

Sedan 2011 har Elektronikmässan arrangerats i Göteborg med en solklar målsättning att bli elektronikbranschens viktigaste och mest självklara mötesplats i Sverige.

Nu kommer vi äntligen till Stockholm i ett unikt samarbete med Svensk Elektronik och slår upp portarna på Kistamässan den 15-16 juni 2022.

På Elektronikmässan hittar du ett mässgolv fyllt av det finaste inom svensk ingenjörskonst som ger dig som besökare möjligheten att ta del av det senaste inom elektronikproduktion, mjukvaruutveckling, produktnyheter och innovationer och inte minst en förväntansfull bransch som äntligen skall få ses igen!

Välkommen in i en värld av allt från komponenter, elektronik, cyber security och prestigefulla talare!

Ta del av framtidens produktutveckling & innovationer i vårt spännande och utvecklande mässprogram!

Välkommen till lanseringen av Elektronikmässan Stockholm!

Lansering av Elektronikmässan Stockholm

På mässan får du ta del av flertalet programpunkter som belyser det aktuella ämnet; Halvledare. Här får du bland annat lära dig mer om hur halvledare skall bli ett starkt område i Europa igen och hur snabbt forskning kan komma till användning inom industrin. Delta på föreläsningen: ”Semiconductors for Dummies”, Gunnar Malm, KTH. Den 16 juni intar Christian Vieider, II-VI Incorporated, scenen och berättar om Kiselkarbid halvledare (SiC).

I mässprogrammet hittar du även en högaktuell seminariepunkt om OT säkerhet.

Anastasiya Kornitska från Ukraina är kända för sin passion för OT-säkerhet. Hon är en av Orange Cyberdefense talanger. Missa inte hennes föreläsning ”OT Security Governance 101” som berör säkerhetsstyrningsstruktur för industriell cybersäkerhet den 15 juni.

På plats den 16 juni ger hållbarhetsentreprenören Rebecka Carlsson ger en crash-course i hållbar utveckling och de mer spännande affärsmöjligheterna som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts.

Tunga branschnamn på plats

På mässgolvet har vi med oss elektronikbranschens ledande aktörer; NCAB Group, Inission, ACTEC, Würth Elektronik Sweden, Phoenix Contact och många fler.

Vi ser fram emot att välkomna dig till mässan!

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>