Välkommen till Rejlers Network – vår digitala partnerplattform

Snart lanserar vi vår digitala partnerplattform – Rejlers Network – där fristående konsulter och företag samarbetar med Rejlers i olika projekt.

Välkommen till Rejlers Network – vår digitala partnerplattform 1Plattformen blir ett viktigt komplement till Rejlers verksamhet och gör att vi mer effektivt kan hitta rätt partner till rätt uppdrag. Fördelen med den nya plattformen är att den är uppbyggd på artificiell intelligens (AI), en avancerad sökmotor som ger oss bättre träffsäkerhet när vi söker efter kompetens.

– Uppdragsförfrågningarna från våra kunder ökar och med ett partnernätverk har vi möjlighet att leverera ännu fler och större uppdrag. Ambitionen är att nätverket ska växa snabbare än oss själva de närmaste åren, säger Viktor Svensson, vd och koncernchef på Rejlers.

I november kommer alla samarbetspartners som vill vara med i Rejlers Network att kunna registrera sig på vår smarta plattform och bli sökbara för alla projekt inom Rejlers. Detta gör att vi snabbt kan hitta rätt kompetens till alla våra spännande uppdrag. Vi har ramavtal med många kunder och genomför ca 15 000 uppdrag varje år inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom.

Samarbetar i team

Rejlers sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar i team för att genomföra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering, programmering och digitalisering.

– Nätverket kommer att bli en viktig del i att uppnå Rejlers tillväxt- och lönsamhetsmål. Ett ökat samarbete mellan Rejlers konsulter och partners gör att vi kan erbjuda de bästa, digitala lösningarna som utvecklar våra kunders projekt, avslutar Viktor Svensson.