Hem Nyheter Välkommen till vår nya hemsida

Välkommen till vår nya hemsida

Publicerat av: Redaktionen

addCITs kunder verkar inom en mängd branscher.

Välkommen till vår nya hemsida 2

Håkan Karlsson Försäljning- och Marknadschef på addCIT

Den nya hemsidans uppgift är att serva alla besökare för att  dom enkelt och effektivt ska hitta just den information som eftersöks. Sidan ska vara lättnavigerad där man som kund enkelt och snabbt ska få en överblick kring vilka tjänster och produkter addCIT kan bistå med men också en tydlig bild av hur addCIT kan vara en del i kundernas utvecklingsresa.

– Vi har valt att lägga fokus på en lättnavigerad sida där kunderna enkelt ska kunna hitta den information dom behöver om våra tjänster men också få en tydlig bild av addCIT, säger Håkan Karlsson Försäljning- och Marknadschef på addCIT.

Med en stark produktportfölj, som kontinuerligt breddas under 2019, så är det av största vikt att ha en hemsida som har en professionell ”look and feel” samtidigt som den ska vara informativ och enkel. addCITs nya hemsida har som målsättning att leva upp till dessa kriterier med råge.

– Vi arbetar just nu mycket med att hitta vårt språk att kommunicera med våra kunder och där är vår hemsida det viktigaste verktyget. Vi vill att våra besökare ska känna sig välkomna, det ska kännas tryggt och proffsigt att besöka addcit.se och man ska enkelt förstå vad det är vi kan erbjuda, säger Håkan Karlsson.

addCITs hemsida kommer kompletteras och fyllas på under hela 2019 med nya spännande tjänster och produkter som ska supportera befintliga och nya kunder i deras verksamhetsutveckling.

– Det här är ytterligare ett steg i att bygga det nya addCIT, en resa som vi bara börjat, avslutar Håkan Karlsson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>