Världens första AI kaffemaskin med stöd för drönare: Office Management lanserar O.M Coffee Drone
Hem NyheterAI Världens första AI kaffemaskin med stöd för drönare

Världens första AI kaffemaskin med stöd för drönare

Publicerat av: Redaktionen

Office Management lanserar O.M Coffee Drone

Världens första AI kaffemaskin med stöd för drönare: Office Management lanserar O.M Coffee Drone

Office Management har blivit kända för att driva trendspaning och utveckling inom området Framtidens Arbetsliv.

Företaget har frikostigt delat med sig av sin kunskap, men idag blev det offentligt att delar av utvecklingsarbetet har hållits hemligt.

– Vi är stolta över att kunna presentera världens första kaffemaskin med artificiell intelligens. Utvecklingen har pågått ett tag och jag kan lova att det har varit svårt att hålla det hemligt, men nu är det äntligen dags att få berätta om O.M Coffee Drone, säger Peter Uddfors, VD på Office Management.

Testerna har gått över förväntan och från idag kan vi erbjuda en drönarförsedd kaffemaskin i vårt sortiment. En produkt i framkant rent tekniskt och ett efterlängtat tillskott på arbetsplatser som strävar efter ett mer flexibelt arbetssätt. Den passar också bra i den pandemi vi befinner oss i, där social distansering är viktigt.

Kommunikationen med drönaren sköts av en app för iPhone och Android-telefoner. Appen hanterar turordningen och att rätt beställare får sin valda dryck och smak.

– Vi vet alla att kaffemaskinen är en naturlig samlingspunkt som riskerar att bli en plats för superspridande. Därför vill vi i stället använda drönaren för att få ut kaffet till den plats där beställaren befinner sig, så de slipper komma till en maskin, fortsätter Uddfors.

Uddfors medger att detta kan låta som en utopi, men sanningen är att det flyger omkring drönare redan idag på Office Managements kontor i Stockholm där testerna av produkten har utförts.

– Det är det här som är framtiden och en självklarhet på framtidens arbetsplats. Office Management har stora förväntningar på den här lilla krabaten och testar redan nu andra användningsområden, som till exempel vattenautomat, ”Mat på jobbet” och andra produkter inom affärsområdet Facility Management – eller service på kontoret.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>