Världens populäraste teknikbloggare kommer till Advanias höstkonferens

Tim Urban från Wait But Why, Tiffani Bova från Salesforce och Ingibjörg Þórðardóttir från CNN finns bland föredragshållarna på Advanias höstkonferens i Reykjavík.

Världens populäraste teknikbloggare kommer till Advanias höstkonferens 1
Tim Urban från Wait But Why

Advanias höstkonferens är den äldsta årliga teknikkonferensen i Europa och Islands största IT-evenemang. Det här blir den 24:e konferensen och dagordningen är en av de mest imponerande hittills. Föredragshållarna är innovativa karaktärer med nya infallsvinklar i teknikbranschen.

Tim Urban är en av internets mest lästa teknikbloggare och han driver den mycket populära sidan Wait But Why. Där avhandlar han ett brett spektrum av ämnen, allt från prokrastinering till komplexa tekniklösningar, ur ett unikt mänskligt perspektiv. Tims föredrag fokuseras på frågan om huruvida innovationsförmågan är till någon nytta nu när automations- och tekniklösningar har ersatt många yrken.

Tiffani Bova är en av Salesforces främsta experter på affärsrelationer mellan företag och människor. På konferensen kommer hon att prata om hur företag kan öka sin försäljning och stärka affärsrelationerna med hjälp av nya arbetsmetoder och ny teknik. Hon delar med sig av värdefulla tips om hur företag kan anpassa sina verksamheter till kunden och på så sätt skapa långsiktiga affärsrelationer.

Ingibjörg Þórðardóttir, Executive Editor för CNN Digital International, berättar om sina erfarenheter av förändringarna inom digital distribution. Hon kommer att prata om hur komplicerat det har blivit att leverera material på internet, eftersom det har blivit allt svårare att identifiera de mest effektiva kanalerna. För att lyckas i kaotiska förhållanden framhåller Ingibjörg vikten av att ha en plan och att hålla fast vid den.

Konferensen hålls i det berömda konserthuset Harpa i Reykjavík. Nästan 50 talare kommer att hålla fördrag om ämnen som teknik, utveckling, säkerhetsproblem, spännande lösningar och galna idéer.
Advanias höstkonferens gästas av internationellt framstående IT-experter. Evenemanget är en viktig mötesplats för att hitta inspiration och lära sig mer om trender och principer i teknikbranschen.

Konferensen hålls 21 september.