Västra Götalandsregionen förlänger stort avtal med Atea
Hem ÅTERFÖRSÄLJAREATEA Västra Götalandsregionen förlänger stort avtal med Atea

Västra Götalandsregionen förlänger stort avtal med Atea

Publicerat av: Redaktionen

Västra Götalandsregionen har haft Atea som strategisk partner för sin licenshantering de senaste tre åren.

Västra Götalandsregionen förlänger stort avtal med Atea 1

Åsa Cederlund som är chef för Region Väst på Atea

Nu väljer de att förlänga avtalet till och med år 2020.

Avtalet innefattar bland annat rådgivning och licenshantering till regionens 55 000 anställda. På två år uppgår avtalsvärdet till cirka 200 miljoner kronor. Ateas Göteborgskontor har haft en stark tillväxt de senaste åren och ser positivt på utvecklingen framåt.

– Att Västra Götalandsregionen väljer att förlänga sitt licensavtal med oss är vi givetvis mycket glada för. Det ger Atea möjlighet att fortsätta samarbetet och stötta i den digitala utvecklingen hos en av Sveriges största arbetsgivare, säger Åsa Cederlund som är chef för Region Väst på Atea.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>