Västra Götalandsregionen tecknar avtal med Caperio
Hem Nyheter Västra Götalandsregionen tecknar avtal med Caperio

Västra Götalandsregionen tecknar avtal med Caperio

Publicerat av: Redaktionen

Västra Götalandsregionen tecknar avtal med Caperio för leverans av servrar, konsulttjänster och mjukvara. Avtalet löper under två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Avtalet, som avser serverutrustning från HP, DELL och Lenovo med tillhörande konsulttjänster och mjukvara, uppskattas värt 25 miljoner kronor per år. Uppdraget gäller mot VGR’s centrala Datacenter och är ett strategiskt viktigt avtal i västra Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt för Caperio i området med fler kompetenta människor.

caperio

Niklas Dahl Regionchef Caperio Väst

”Jag är stolt när jag ser att vårt arbete ger avtryck på marknaden och att vi nu tecknar ännu ett viktigt avtal i regionen. Våra medarbetare har arbetat hårt med detta och jag upplever att vår hybrida modell med anpassade grad av managerade tjänster och produktkompetens och – leverans uppskattas av marknaden, säger Niklas Dahl Regionchef Caperio Väst.”

”Ett viktigt avtal i regionen där dom lokala kompetenserna arbetat framgångsrikt med vårt vassa upphandlingsteam, precis som det ska gå till och när Caperio är som bäst. Jag ser fram emot att följa såväl avtalet med VGR som den tillväxt vi just nu befinner oss i regionen, säger Tomas Wanselius VD för Caperio.”

Avtalet löper under två år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. Sedan tidigare har Caperio avtal med VGR att leverera konsulttjänster.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>