IT-vd kan ta hem titeln Årets VD 2016!

Peter Hellgren, vd för det snabbväxande IT- och managementbolaget Consid, är en av slutfinalisterna till utmärkelsen Årets VD 2016. Utmärkelsen delas ut på Grand Hôtel i Stockholm den 14 november.

peter-hellgren
Peter Hellgren, VD Consid

Utmärkelsen Årets vd delas i år ut för femte året i rad av ledarskapssajten Motivation.se. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram och premiera goda förbilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett gott ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv. Den delas ut i fyra kategorier – mindre, mellanstora och stora företag samt Årets unga vd – under festliga former på Grand Hôtel i Stockholm den 14 november.

Peter Hellgren, vd för det snabbväxande IT- och managementbolaget Consid, är en av slutfinalisterna till utmärkelsen i kategorin mellanstora företag. Hellgren är smickrad över nomineringen:

– Det känns fantastiskt roligt och smickrande att stå som en av slutfinalisterna till en så fin utmärkelse. Rimligen är detta ett kvitto på det arbete jag lagt ner under de år jag drivit upp det framgångsrika bolag som Consid idag är. Jag har givetvis förhoppningar om att kamma hem priset den 14 november.

De kriterier som ska uppfyllas för att bli nominerad till utmärkelsen är följande:

  • Pristagaren har kunnat visa på särskilt goda resultat i form av påtaglig tillväxt och nyanställningar i den verksamhet som han/hon är vd för.
  • Pristagaren har förmåga att leda människor och har genom sitt ledarskap fått människor att växa.
  • Pristagaren tar aktivt ansvar för hur företaget påverkar samhället, ur såväl ekonomiskt, miljömässigt som socialt perspektiv.

Läs mer om Årets vd 2016 på aretsvd.se.

Post Comment