Vectra blir AWS Security Competency Partner
Hem Säkerhet Vectra blir nu AWS Security Competency Partner

Vectra blir nu AWS Security Competency Partner

Publicerat av: Redaktionen

Enastående prestationer visar på företagets tekniska skicklighet och framgångsrika kundprojekt när det gäller att upptäcka och bemöta hot i AWS

Vectra AI, ett ledande företag inom hotdetektering och -respons, tillkännagav idag att de har blivit en Amazon Web Services (AWS) Security Competency Partner – vilket ytterligare bekräftar företagets tekniska expertis och många framgångsrika kundprojekt när de ytterligare skyddar AWS-miljöer.

Kompetensbeteckningen ges då Vectra har visat på en djup molnsäkerhetsexpertis och har beprövad teknik som hjälper kunderna att ytterligare förbättra sina säkerhetsåtgärder när det gäller hybridarkitekturer och molnmiljöe.

En AWS-säkerhetskompetens tydliggör Vectras ställning som en AWS Partner Network-medlem (APN) som tillhandahåller specialiserad hotdetekteringsteknik utformad för att hjälpa företag att anta, utveckla och distribuera komplexa säkerhetsprojekt på AWS. För att få denna beteckning måste APN-medlemmen ha djup AWS-expertis och leverera lösningar sömlöst på AWS. Vectra uppnådde sin AWS-säkerhetskompetensstatus genom en rigorös kvalificeringsprocess baserad på referenser och feedback från företagets kunder.

– Att utses till en AWS Security Competency Partner är en spännande milstolpe för Vectra och för många av våra kunder som utnyttjar AWS som en viktig komponent i sin dagliga verksamhet, säger Michael Porat, Vectras SVP, Corporate and Business Development. Att lösa threat detection and response för våra kunder är högsta prioritet och denna kompetens tydliggör ytterligare vår förmåga att göra det i molnet och oavsett var organisationer väljer att konfigurera sina miljöer.

Vectra blir AWS Security Competency Partner– Vi använder flera typer av AWS-lösningar. Genom att använda AWS VPC Traffic Mirroring ger Vectra oss full insyn i våra nitrobaserade instanser”, säger Mirza Baig, IT-säkerhetschef på Municipal Property Assessment Corporation (MPAC).

Vectra-plattformen integreras med AWS Virtual Private Cloud (VPC) traffic mirroring för att övervaka all trafik när det gäller infrastruktur-som-en-tjänst. Det fungerar också med AWS Security Hub för att publicera Vectra-detektioner som fynd i hubben, vilket gör att företagens säkerhetsteam kan korrelera Vectra-angripares detektioner med andra datakällor för snabbare upptäckt av hot och incidentutredningar.

– Att uppnå AWS-säkerhetskompetens visar på Vectras tekniska expertis och förmåga att göra det möjligt för kunder att ytterligare säkra sin resa genom de olika stadierna av molnadoption – från migrering till daglig hantering”, säger Dudi Matot, säkerhetssegmentledare på AWS.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00