Hem Nyheter Veeam har nu över 400 000 kunder som använder dess backup-lösningar för att skydda, hantera och frigöra sina data

Veeam har nu över 400 000 kunder som använder dess backup-lösningar för att skydda, hantera och frigöra sina data

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, det ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, rapporterar ännu ett kvartal av tvåsiffrig tillväxt med en ökning på 21 procent av den årligen återkommande intäkten (ARR) jämfört med samma period förra året, för tredje kvartalet 2020,

Veeam har nu över 400 000 kunder som använder dess backup-lösningar för att skydda, hantera och frigöra sina data 2

Veeam har nu över 400 000 kunder som använder dess backup-lösningar för att skydda, hantera och frigöra sina data

Med över 400 000 kunder världen över driver Veeam sin tillväxt genom att fortsätta att vara en del av  kärnmarknaden för säkerhetskopiering och återställning av datacenter, samtidigt som företaget omfamnar nya lösningar för att stödja organisationers behov av att skydda data i molnet. Veeams snabbast växande produkt, Veeam Backup for Microsoft Office 365, fortsätter sin starka progression med 85 procent produkttillväxt jämfört med samma period förra året. Ytterligare ett bevis på Veeams skarpa tillväxtkurva belystes i IDCs senaste halvårsrapport för Software Tracker for Data Replication & Protection, där Veeam rankades som nummer 1 i EMEA sett till marknadsandelar genom intäkter, samt att Veeam levererade den snabbaste intäktsökningen under den första hälften av 2020, jämfört med samma period föregående år, bland de fem främsta leverantörerna, övriga leverantörer och det totala marknadsgenomsnittet.

”Vi förstår att, förutom människor, är data den viktigaste tillgången för företag, och vårt uppdrag är att möjliggöra skydd för våra kunder”, säger Bill Largent, CEO på Veeam. ”Moln, cybersäkerhet och ett modernt dataskydd är de tre pelarna som utgör grunden för Digital Transformation (DX) och möjligör för organisationer att frigöra kraften i deras data för att leverera en rik kundupplevelse. Veeam fortsätter att förnya sig och ligga steget före – oavsett om det handlar om moln eller Kubernetes. Vårt senaste förvärv av Kasten är ett bevis på det. Vårt senaste kvartal var mycket starkt och vi ser fram emot en fantastisk avslutning på 2020, när vi fortsätter att tillkännage nya lösningar som kommer att fortsätta att möta våra kunders behov. ”

”De fortsatta resultaten från IDC-data illustrerar Veeams styrka i EMEA, där vi fortsätter att vara nummer 1 när det kommer till marknadsandelar genom intäkter”, säger Daniel Fried, General Manager (GM) och Senior Vice President (SVP), EMEA och Worldwide Channels, Veeam. ”Detta bekräftar även vår position som den snabbast växande verksamheten i EMEA inom denna kategori, när det kommer till intäktsökning. Vi kommer att fortsätta att befästa vår marknadsledande position i EMEA genom att radikalt förenkla Cloud Data Management för företag, tillhandahålla tekniska lösningar, färdigheter och expertis i världsklass till våra partners, samt stödja kundernas affärsövergångar mot framtidsfärdiga arkitekturer.”

Med förvärvet av Kasten, marknadsledare för Kubernetes miljöer för backup och katastofåterställning, arbetar Veeam för att integrera Kasten i sin marknadsledande Cloud Data Management-plattform för modernt dataskydd och för att radikalt förenkla företags datahantering. Med Kastens K10 Data Management-plattform kan Veeam nu erbjuda företag ett lättanvänt, skalbart och säkert system för Kubernetes-backup och applikationsmobilitet med oöverträffad lätthanterlighet.

Veeam inser den strategiska betydelsen av att stödja denna miljö för våra kunder, den ökande betydelsen av att erbjuda modern datahantering som är djupt integrerad i Kubernetes, samt att utveckla DevOps för att förbättra kvaliteten, öka skalbarheten och påskynda applikationsleveransen, samtidigt som den dagliga hanteringen minskas.

”Vi har en stark ledarposition för virtualiserade miljöer och molnmiljöer”, säger Largent. ”Och när vi går in i vår ’Act II’, ett fokus på moln och containers, är jag exalterad inför framtiden och vad vi kan erbjuda våra kunder och partners för att fortsätta hjälpa dem att skydda och återanvända sina data för att få konkurrensfördelar. Veeam kommer även framgent att stärka ett redan kraftfullt team av nya talanger och fortsätta tillföra ny marknadsföringskompetens inifrån.”

Ytterliga höjdpunkter under det tredje kvartalet 2020:

  • Återförsäljningsavtal av Veeam-teknologi med Cisco, Hewlett Packard Enterprise (HPE), NetApp och Lenovo rapporterade 17 procent tillväxt på årsbasis och en ökning med 20 procent på kvartalsbasis i antal avslutade affärer.
  • Över en halv miljon kunder har laddat ner Veeam Backup and Replication ™ v10 sedan den lanserades i februari. Med över 150 nya funktioner och förbättringar, inklusive modernt NAS-stöd, Multi-VM Instant Recovery och utökat ransomware-skydd, inkluderar v10 dataskyddsfunktioner som ökar tillgängligheten, flyttbarheten och utbyggnadsmöjligheten för Cloud Data Management.
  • För femte året i rad ingick Veeam i Forbes Cloud 100, rankningen över de 100 bästa privata molnföretagen i världen, som publiceras av Forbes i samarbete med Bessemer Venture Partners och Salesforce Ventures.
  • Veeam har nu över 400 000 kunder världen över, inklusive 83 procent av Fortune Global 500-företagen och 69 procent av Forbes Global 2000-företagen.

Stödjande citat

”Trots den pågående pandemin och de utmaningar den har inneburit för företag och privatpersoner globalt, har Veeam lyckats påskynda sin tillväxt och öka sin kundbas. Veeams förvärv av Kasten demonstrerar företagets avsikt att möta kundernas växande efterfrågan efter en enda lösning som tillåter dem att skydda data och applikationer, oavsett om dessa är molnautentiska container-applikationer, virtuella eller fysiska workloads. ” – Phil Goodwin, Research Director på IDC

”Veeam stödjer vår banking-verksamhet och våra högsta affärsprioriteringar – dataskydd, BC och DR, regelefterlevnad och TCO – på högsta nivå med minimal ansträngning.” – Efthymios Bekas, Assistant Manager, IT Systems Division, Alpha Bank

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00