Veeam Intelligent Data Management kombineras med Cisco HyperFlex för en helt ny tillgänglighetslösning
Hem Nyheter Veeam Intelligent Data Management kombineras med Cisco HyperFlex för en helt ny tillgänglighetslösning

Veeam Intelligent Data Management kombineras med Cisco HyperFlex för en helt ny tillgänglighetslösning

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar Veeam Software, ledande inom intelligent datahantering för det hyper-tillgängliga företaget, att samarbetet med Cisco utökas för att kunna erbjuda Veeam High Availability på Cisco HyperFlex – en ny, högelastisk datahanteringsplattform som ger sömlös skalbarhet, enkelhet och stöd för multipla molnstrukturer genom Ciscos supporttjänster.

Veeam Intelligent Data Management kombineras med Cisco HyperFlex för en helt ny tillgänglighetslösning 2I takt med att företagen inser behovet av att uppgradera komplexa och föråldrade lösningar för dataskydd till lösningar med olika molnstrukturer vänder de sig till de ledande aktörerna inom moderna dataskyddslösningar, som är tillförlitliga, skalbara, enkla att hantera och har stöd för miljöer utspridda över flera platser och molnstrukturer. Nu kan de göra denna kritiska uppgradering i ett bekvämt steg, vilket reducerar komplexitet vid inköp, implementation och support.

– Vårt partnerskap med Cisco har fortsatt att stärkas och expandera, säger Peter McKay, Co-CEO och President för Veeam. Vi är Ciscos ISV Partner of the year och har haft starka framgångar på marknaden tillsammans. Nu samarbetar vi på den här nya lösningen för att möta efterfrågan från kunderna för ännu fler innovativa sätt att modernisera deras datacenter. Veeam Availability på Cisco HyperFlex är ett svar på feedback från våra stora företagskunder och tjänsteleverantörspartners som efterfrågat ytterligare integrerade lösningar mot Cisco. Kunderna kommer få fördelen med inköp från en återförsäljare, eftersom den här lösningen kommer erbjudas direkt via Cisco. Vi ser fram emot att jobba nära Ciscos team för att förse stora företag med nya sätt att uppnå flexibilitet i sina IT-system.

Den nya lösningen kombinerar Veeams Hyper Availability-plattform med Ciscos branschledande lösning för hyperkonvergerad infrastruktur (HCI), HyperFlex, för att möta behoven hos IT-organisationer som kämpar med otillförlitliga och föråldrade lösningar som saknar skalbarheten och tillgängligheten som dagens företag kräver.

– Allt eftersom marknaden för dataskydd utvecklas mot mjukvarudefinierat och scale-out-lösningar ökar behöver av skalbara företagsplattformar och funktionsfyllda mjukvaror, säger Siva Sakumar, Sr. Director of Data Center Solutions på Cisco. Veeams intelligenta datahantering kombinerat med den branschledande prestandan, flexibiliteten och enkelheten hos Cisco HyperFlex är den perfekta lösningen för det här behovet. Vårt gemensamma mål är att fortsätta expandera den här lösningen med nya funktioner som adresserar kraven som ställs på återställning, bibehållning och flexibilitet i moderna IT-miljöer.

Den här nya och ytterst flexibla plattformen ger IT-företag en scale-out-lösning som inte bara kan användas som en Veeam Repository, utan den kan även köra hela Veeams Availability Platform

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>