Veeam lanserar idag Veeam Backup for Salesforce
Hem Säkerhet Veeam lanserar idag Veeam Backup for Salesforce

Veeam lanserar idag Veeam Backup for Salesforce

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, ledare inom säkerhetskopierings-, återställnings- och datahanteringslösningar för modernt dataskydd, tillkännager idag nya Veeam Backup for Salesforce, som gör att man slipper riskera att förlora data eller metadata i Salesforce på grund av mänskliga fel, integrationsproblem och andra scenarier som kan resultera i dataförlust.

Salesforce fortsätter att vara ledande inom Software as a Service (SaaS) inom programvara för kundrelationshantering (CRM), och denna nya lösning från Veeam gör det möjligt för verksamheter att placera lösningen antingen lokalt eller i molnet, vilket ger fullständig åtkomst och kontroll av Salesforce-data och metadata.

Lösningen har också effektiva funktioner för snabb återställning för IT-avdelningar och Salesforce-administratörer, inklusive granulär- och bulkåterställning för Salesforce poster, hierarkier, fält, filer och metadata.

Den nya lösningen bygger på framgången med Veeam Backup for Microsoft 365, och utökar Veeams företagsplattform till en annan branschledande SaaS-miljö.

Rapporten Veeam Salesforce Protection Trends Report 2022 visar att 97 procent av de tillfrågade förstår det kritiska behovet av att skydda SaaS-applikationer såsom Salesforce och Microsoft 365, men säkerhetskopieringen av dessa applikationer har historiskt sett varit den mest förbisedda av IT-avdelningar, vilket resulterat i sårbarheter, säkerhetsrisker och dataförlust.

Veeam lanserar idag Veeam Backup for SalesforceVeeam Salesforce Protection Trends Report 2022, som utförts av ett oberoende analysföretag på uppdrag av Veeam, undersökte 800 opartiska IT-chefer och implementerare runt om i världen. Rapporten visar att majoriteten av IT-personal uppger att det viktigaste skälet till att skydda Salesforce-data är risken för en dålig import eller intag av data. De andra skälen överensstämmer med riskerna som andra IT-plattformar står inför, inklusive: best practices och regulatoriska mandat, IT-säkerhetsproblem och fel orsakade av användare, applikationen eller dataarkiven.

Viktiga funktioner i Veeam Backup för Salesforce inkluderar:

  • Salesforce-native: Specialbyggd för att skapa säkerhetskopior och återställa Salesforce-data och metadata
  • Snabb och flexibel återställning: Återställ Salesforce-poster, hierarkier, fält, filer och metadata
  • Säkra data: Kör säkerhetskopieringsmiljön var som helst – lokalt eller i molnet (AWS, Azure, etc.)
  • Anpassad schemaläggning: Ställ in detaljerade säkerhetskopieringsscheman och lagringsinställningar på objektnivå
  • Förenklad hantering: Hantera flera Salesforce-instanser från en konsol
  • Inkrementella förändringar: Skapa kontinuerliga säkerhetskopior med inkrementell synkronisering och flexibel schemaläggning för Salesforce-data
  • Enkelt och lättanvänt användargränssnitt: Kör säkerhetskopieringspolicys och återställ jobb på några minuter
  • Se och jämför: Se versioner av poster och metadata och jämför snabbt med produktionsdata
  • Återställ hierarki: På granulär nivå går det återställa länkade objekt till valfri post, inklusive överordnade/underordnade poster

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>