Veeam och Lenovo inleder partnerskap för intelligent datahantering
Hem Nyheter Veeam och Lenovo inleder partnerskap för intelligent datahantering

Veeam och Lenovo inleder partnerskap för intelligent datahantering

Publicerat av: Redaktionen

Idag meddelar Veeam Software, det ledande företaget inom intelligent datahantering för det hyper-tillgängliga företaget, att man ingått ett nytt digitalt partnerskap med Lenovo, ett Fortune 500-företag och global branschledare för digital transformation genom smart infrastruktur.

Veeam och Lenovo inleder partnerskap för intelligent datahantering 2Partnerskapet kommer göra det möjligt för kunderna att köpa Veeam Intelligent Data Management-lösningar tillsammans med Lenovos mjukvarudefinierade infrastruktur (SDI) och Storage Area Network-erbjudanden (SAN) direkt från Lenovo och dess återförsäljare I en och samma transaktion. Veeams integration med Lenovos lösningar ger företag breda valmöjligheter och flexibilitet för att uppnå tillgänglighet, enkelhet I IT-lösningarna, skalbar prestandaoperativ effektivitet och accelererad innovation för det ständigt tillgängliga företaget.

– Lenovos beslut att sälja Veeams intelligenta datahanteringssystem och tillgänglighetslösningar tillsammans med deras egna erbjudanden visar på Veeams momentum på marknaden och ledande position, säger Peter McKay, President och Co-CEO på Veeam. Det är ett perfekt exempel på hur två ledande teknikbolag kan samarbeta för att erbjuda de mest sömlösa och effektiva försäljningen och distributionen åt sina partners och kunder. Lenovos globala räckvidd och vidsträckta ekosystem av partners kombinerat med dess starka tillväxt inom infrastruktur för datacenter (DCI) och mjukvarudefinerad infrastruktur (SDI) kommer att ge Veeam-kunder den absolut bästa köpupplevelsen.

Kombinationen av Lenovos SDI- och SAN-lösningar med Veeam Hyper-Availability Platform ger Lenovos kunder och affärspartners en samlad köpupplevelse för att kunna snabba upp den digitala transformationen. Samarbetet kommer ge en enorm förenkling av IT-lösningarna på företaget, minska riskerna och leverera den intelligenta datahantering som krävs för att accelerera tillväxt och få företaget att växa. Resultatet blir att kunderna kan eliminera de kostnader och den komplexitet som äldre infrastruktur, virtualisering och dataskyddshantering innebär samt ge ökad ROI genom intelligenta datahanteringslösningar som snabbar på applikationsutveckling och distribution, stöttar dataanalys och förenklar återställningsprocesser (DR). Företagen kommer även få tryggheten i att partnerskapet valideras av både Lenovo och Veeam och att båda företagen kommer leverera optimala affärsfördelar.

– Veeams starka meriter inom innovation kombinerat med deras fokus på att skapa fantastiska användarupplevelser ligger väl i linje med vårt fokus på att sätta kunden först, säger John Majeski, chef för Software and Solutions business på Lenovo Data Center Group. Den här alliansen ger oss ytterligare möjligheter att erbjuda fantastiska kundupplevelser och relevanta lösningar för våra kunder. Företagen vill idag ha lösningar som förenklar hanteringen av IT samtidigt som det möjliggör för intelligent digital transformation över flera miljöer. Veeams tillgänglighetslösningar levererar den enkelhet och intelligenta datahantering som behövs för Lenovos Spectrum Virtualize SAN-lösningar och för Lenovos SDI-portfölj med ThinkAgile-erbjudanden tillsammans med VMware, Microsoft och Nutanix för att accelerera den digitala transformationen med minsta möjliga affärsrisk.

Med Veeam kommer Lenovos kunder kunna uppnå enklare hantering av IT-miljön och ständig tillgänglighet genom att dra nytta av Veeams enkla implementering och lätthanterliga arkitektur, vilket förstärker tillgänglighetsnivåerna för alla applikationer och all data över virtuella, fysiska och molnbaserade arbetsgrupper.
– Kapaciteten med multipla molnlösningar hos Veeam kombinerat med Lenovos breda portfölj av hybridmolnlösningar ger företagen valmöjligheter, flexibilitet och snabbhet utan motstycke, vilket behövs för att stå sig i konkurrensen i den digitala ekonomin, säger Carey Stanton, Vice President för Global Alliances på Veeam. Det här partnerskapet är ytterligare ett exempel på hur Veeam hjälper sina kunder att försäkra sig om tillgängligheten över alla molntyper utan att kompromissa med varken tillgänglighet, prestanda, effektivitet eller hantering.

Veeams säkerhetskopiering och snabba återställningsmöjligheter kan sammanfattas i följande tre punkter:
• Förenklad operativ förvaltning av IT genom direkt integration med VMware VSphere, Microsoft Hyper-V och Nutanix Acropolis.
• Finkornig återställning för minimal avbrottstid.
• Accelererad innovation genom Veeam DataLabs testlösningar för uppdateringar och nya applikationer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>