Veeam omstrukturerar ledningsgruppen
Hem Nyheter Veeam omstrukturerar ledningsgruppen

Veeam omstrukturerar ledningsgruppen

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, ledande inom intelligent datahantering för det hyper-tillgängliga företaget, meddelar idag en omstrukturering av ledningsgruppen och utnämnandet av medgrundaren Andrei Baronov som ny vd.

Veeam omstrukturerar ledningsgruppen 1

Andrei Baronov

Utöver det kommer även Veeams andra medgrundare, Ratmir Timashev, ta rollen som Executive vice president för försäljning och marknadsföring medan William Largent tar rollen som Executive vice president för operations. Både Timashev och Largent kommer att rapportera till vd:n.

Förändringarna ger ett extra fokus på att stötta företaget i sin snabba expansion inom storföretags- och molnsegmenten och möjliggöra tillväxt över alla områden.

”Jag vill tacka Peter McKay för den dedikation och energi här på Veeam och vi önskar honom all lycka i sina framtida uppdrag,” säger Andrei Baronov, medgrundare och vd på Veeam. ”Han lämnar Veeam till ett team med erfarna ledare som kommer att bära vidare företagets vision och strategi framåt. Förändringarna vi nu gjort i ledningsgruppen kommer säkra Veeams aggressiva tillväxt och att vi kan fortsätta leverera den kundupplevelse vi är kända för.”

Veeam rapporterade nyligen sitt 41: a kvartal i följd med tvåsiffrig tillväxt, med en årlig ökning av bokningar på 20 procent och en 26 procentig tillväxt i sin molnaffär. Utöver det har tillväxten tillsammans med partners gått över förväntan, med Cisco, HPE, Lenovo och Netapp som hjälp att driva en 128 procentig ökning årligen i bokningar via unika försäljningsavtal. Förändringarna i ledningsgruppen kommer möjliggöra för Veeam att fortsätta sitt tillväxtmål att bli nästa mjukvaruföretag i dollarmiljardklassen.

”Veeam är på en snabb tillväxtresa och vår vision och strategi att vara det mest betrodda datahanteringsföretaget i branschen har gjort att vi ser över 4 000 nya kunder hos oss varje månad, vilket ger oss tvåsiffriga bokningsökningar,” tillägger Ratmir Timashev, medgrundare och Executive vice president för försäljning och marknadsföring på Veeam. ”Ett kvitto på tillväxten är den senaste IDC Software Tracker for Data Retention & Protection, där Veeam ligger på fjärde plats i marknadsandel efter Dell, IBM och Veritas och framför konkurrenter som Commvault. Vi är den överlägset snabbast växande spelaren med 24,7 procent årlig tillväxt samtidigt som konkurrenterna minskar. Jag vet att hela Veeam är inriktade på att öka vår tillväxt än mer och vi är på god väg att leverera ytterligare ett rekordår i bokningar.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>