Hem Nyheter Veeam presenterar ny backup-lösning för Microsoft Azure

Veeam presenterar ny backup-lösning för Microsoft Azure

Publicerat av: Redaktionen

Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management™, tillkännagav idag den allmäna tillgängligheten för NEW Veeam Backup för Microsoft Azure, en företagsanpassad molnbaserad backup- och återställningslösning.

Veeam presenterar ny backup-lösning för Microsoft Azure 3Detta nya erbjudande gör det möjligt för kunder och tjänsteleverantörer att överföra fler applikationer och data till Azure, samt att kostnadseffektivt, säkert och enkelt skydda molnapplikationer och data i Azure.

Dessutom möjliggör Veeams bärbara backup-format komplett molnmobilitet – inklusive backup, återställning och migrering, över hela multimolnmiljöer.

Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-tjänster i publika moln, såsom Microsoft Azure, fortsätter att växa snabbt när det kommer till adoption av workloads för IT-tillverkning.

Även med IaaS-lösningar i publika moln, där tjänsteleverantören garanterar infrastrukturens driftstid, är kunden fortfarande ansvarig – inte bara för sina data utan även för att skydda dessa mot hot som ransomware, oavsiktlig radering, datakorruption eller oseriösa användare, precis på samma sätt som med kundernas lokalbaserade data. Med NEW Veeam Backup för Microsoft Azure, utökar Veeam sitt breda plattformsstöd med en omfattande, företagsanpassad lösning, som möjligör utökade backup-möjligheter och återställningskontroller av de Azure-appar och data som drivs av Azures virtuella maskiner.

”Enligt Veeams Cloud Data Management Report är förlust av molndata något som alla organisationer upplever,” säger Danny Allan, CTO på Veeam. ”Oavsett om det beror på fel, oavsiktlig radering, säkerhetshot, som ransomware och malware, eller lagringsluckor, är kunder ansvariga för att skydda sina data oavsett om de är baserade lokalt eller i molnet. Våra lösningar eliminerar de utmaningar och svårigheter som IT-proffs står inför, genom att förbättra tillförlitligheten, minska kostnaderna och korta ned återställningstiden. Den nya lösningen NEW Veeam Backup för Microsoft Azure erbjuder kunderna bättre kostnadsövervakning och besparingar, vilket gör det möjligt för dem att ta kontroll över sina molndata, genom att skydda och hantera Azure tillsammans med sina molnmiljöer, virtuella lösningar och fysiska appar och data. ”

“Veeam Backup för Microsoft Azure ger företag ännu ett alternativ för att enkelt kunna återställa sina data inom endast några minuter, oavsett vilket scenario av molndataförlust det handlar om. Veeam BaaS-leverantörer kommer att kunna implementera överbryggande kundhanteringsfunktioner i sina Azure-baserade backup-erbjudanden, tack vare integration med Azure Lighthouse, vilket hjälper kunder att minska kostnaderna och påskynda sin resa till molnet, ” säger Tad Brockway, corporate vice president för Azure, Storage, Media and Edge, Microsoft Corp

NEW Veeam Backup för Microsoft Azure erbjuder organisationer ett ökat förtroende när det kommer till att flytta över fler applikationer och data till molnet, med vetskap om att den Veeam-plattform de använder och litar på för sin lokalbaserade miljö, nu sömlöst sträcker sig till Azure.

Fördelarna inkluderar:

  • Tät integration med Azure för att påbörja dataskydd på några minuter, med nyckelfärdig distribution via Azure Marketplace, integrerad stillbildsautomation för mer frekventa återställningspunkter, backup till Azure Blob-lagring och snabba full- och filnivååterställningar.
  • Molnmobilitet i en multimolnmiljö möjliggjord med Veeams unika bärbara backup-format som levererar backup, återställning och migrering över molnmiljöer, samt över virtuella och fysiska miljöer.
  • Sänkt total ägandekostnad för molnet, med branschens första backup-kostnadskalkylator för att optimera riktlinjer för att undvika överdrivna eller oväntade avgifter, och långsiktig bibehållen kostnadseffektiv Azure Blob-lagring.
  • Isolera backup-data från produktionen för att öka säkerheten med tvärprenumerationer och tvärregionala backup-lösningar, samt multifaktorautentisering som försvar mot cyberattacker.

Pris och tillgänglighet

Veeam Backup för Microsoft Azure finns tillgänglig på marknaden, både som kostnadsfri och betald version, vilka båda enkelt kan köras via Azure Marketplace.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>