Veeam förenklar försäljning i molnet
Hem Nyheter Veeam stärker sin dominans för tillgänglighet i molnet

Veeam stärker sin dominans för tillgänglighet i molnet

Publicerat av: Redaktionen

Med branschens högst ställda mål för molnet, strategier och partnerprogram, i kombination med det största globala partnernätverket, lägger Veeam grunden för att växa ytterligare 2017

Veeam stärker sin dominans för tillgänglighet i molnet 1

Peter McKay, President och COO Veeam

Veeam Software, den innovativa leverantören som ger Availability for the Always-On Enterprise, stärker sin molnsatsning med flera nya innovationer och nyrekryteringar, för att stärka ett ekosystem bestående av 14 300 Veeam Cloud & Service Provider (VCSP)-partners och 45 000 återförsäljare. Tillsammans bidrar Veeams ekosystem till kundens resa till molnet.

Tillgänglighetslösningar för multipla molninfrastrukturer är kritiska komponenter i alla företags digitala resa. Inom tre år kommer, enligt IDC, 67 procent av företagens IT-infrastruktur och mjukvara fokusera på molnet. När information utgör kärnan av organisationen, kommer molnbaserad DRaaS vara centralt för att möta tillgänglighetskrav och regelverk. Gartner förutspår att DRaaS-marknaden kommer nära nog tredubblas i storlek under de kommande två åren, och nå 3,4 miljarder dollar år 2019.

Med det dramatiska skiftet och med utgångspunkt i de exponentiella framgångarna under 2016, kunde Veeam förra året rapportera en tillväxt på 79 procent för sina affärer inom molnlösningsar. I år kommer företaget och dess partners att investera upp till 200 miljoner dollar i ett exklusivt erbjudande som innebär kostnadsfri backup och DRaaS (se separat pressmeddelande) genom sitt världsledande nätverk av leverantörer och återförsäljare. Viktigast av allt är att Veeam fortsätter leverera utifrån sin expansiva multimolnstrategi, vilket ger tillgänglighet både till och från molnet, genom en oöverträffad Backup as A Service (BaaS), Disaster Recovery as a Service (DRaaS) och agentbaserade lösningar för privat, managerad, offentlig och hybrid molninfrastruktur.

– Vi har nått en punkt där företag som inte har implementerat en DRaaS-strategi kommer drabbas av en rad konsekvenser – högre kostnader, ineffektivitet och minskad konkurrenskraft. Det handlar inte om företag kommer implementera, utan när. Vi har nu mer än 230 000 kunder som litar på att Veeam gör data och applikationer tillgängliga 24/7/365, och många av dessa vill omfamna de möjligheter som molnet ger. Det är därför Veeam har lösningar för privata, managerade, publika och hybrida molnarkitekturer via Veeam Availability Platform for Hybrid Cloud. Tillsammans med våra partners inser Veeam detta och vi investerar i våra partners och slutanvändare när de rör sig mot molnet, säger Peter McKay, President och COO Veeam.

– Samtidigt som kostnaden ofta är det som driver en övergång till molnet, berättar våra kunder och partners att det är viktigare att snabbare nå marknaden och uppnå bättre kvalitet. I takt med att fler företag flyttar mer till molnplattformen samtidigt som de börjar använda sig av SaaS och affärslösningar i molnet, går Veeam i bräschen med investeringar och mjukvara som hjälper dem att realisera värdet av molnet här och nu, säger Paul Mattes, Vice President, Global Cloud Group på Veeam.

Ett exempel på Veeams fokus på molnet är partnerskapet med Microsoft. Genom tjänster som Direct Restore to Microsoft Azure kan företag flytta workloads till Azure, tack vare automatiserad konvertering. Detta utvidgar de nuvarande investeringarna i Veeams tillgänglighetslösningar för användare och låter dem dra full nytta av molnet.

Veeam fortsätter även att knyta till sig de främsta talangerna inom molnet, som VMware-veteranen Danny Allan som blir Vice President, ansvarig för molnintegration och partnerstrategi. Som CTO på Deskstone, vilket senare köptes av VMware, var Allan ansvarig för att utveckla strategin inom teknik och leverans för slutanvändaren. I hela sin karriär har han byggt upp ett nära samarbete med tjänsteleverantörer, systemintegratörer och stora företag inom design, utveckling och utrullning av virtuella infrastrukturtjänster. Allan är också ursprunglig författare och en av flera namngivna utvecklare bakom patentet för VMware Horizon Air Hybrid Mode och den tekniska strategin bakom VMwares väg från traditionell VDI-mjukvara till molntjänster.

– Det breda och tydliga fokuset mot affären och molnet för framgång i dagens digitala ekonomi ger Veeam och dess partners oöverträffade möjligheter. Samtidigt som Veeam har en lättanvänd och pålitlig plattform så består det också av otroligt duktiga, erfarna och passionerade medarbetare. Jag har alltid imponerats av både Veeam och dess partners och kunder, som är en del av detta utvidgade team, säger Danny Allan.

Registreringen är nu öppen för VeeamON 2017, världens främsta event inom tillgänglighet i molnet, som kommer äga rum den 16–18 maj 2017 i New Orleans i USA. Bland huvudtalarna finns bland andra Mark Russinovich, Chief Technology Officer för Microsoft Azure och Sanjay Poonen, COO, Customer Operations, VMware.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>