Veeam stärker utbildningen för molnpartner
Hem Nyheter Veeam stärker utbildningen för molnpartner

Veeam stärker utbildningen för molnpartner

Publicerat av: Redaktionen

Säkerhetsleverantören Veeam satsar på mer utbildning för sina partner i och med en uppdatering av partnerprogrammet. Det rör främst sådan aktörer som erbjuder Veeam-produkter som tjänst.

Veeam lanserar idag ett antal förbättringar i sitt ProPartner-program. Nyheterna handlar främst om förändringar i den del som kallas Veeam Cloud Provider (VCP) och syftar till att förbättra partnernas möjligheter till hosting, och satsningar på utbildning för partner och kunder.

Snabbväxande molnskara

– Vår syn på våra partners är att de är en förlängning av vårt eget säljteam. Vi har alltid arbetat nära våra ProPartners för att kunna utrusta dem med de verktyg och kunskaper som behövs för att växa som Veeam-experter. Med de senaste förbättringarna i Veeams partnerprogram kommer våra partners bli ännu duktigare och rustade att ge service till de 135 000 kunder vi har världen över, säger Linus Svensson, Nordenchef på Veeam.

Veeams VCP-program har det senaste året drygt fördubblats och består nu av 6 800 partners. 3 400 av dem finns i EMEA. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>