Veeam uppmärksammar vinnarna i 2020 års ProPartner Awards i Sverige
Hem Nyheter Veeam uppmärksammar vinnarna i 2020 års ProPartner Awards i Sverige

Veeam uppmärksammar vinnarna i 2020 års ProPartner Awards i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Softwaredet ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management, presenterar idag vinnarna av 2020 Veeam ProPartner Awards i Sverige.

Veeam uppmärksammar vinnarna i 2020 års ProPartner Awards i Sverige

Den årliga utmärkelsen uppmärksammar goda resultat och hängivenhet bland Veeams mest framgångsrika ProPartner Value-Added Resellers (VAR) och moln- och tjänsteleverantörer (Veeam Cloud & Service Providers, VCSP).

De som belönas är de samarbetspartners som har utmärkt sig genom att leverera den bästa tänkbara supporten och expertisen, samt hjälpt kunderna att hantera de utmaningar som den påskyndande digitala transformationen och de alltmer komplexa kundbehoven skapar – samtidigt som de använder sig av moderna Cloud Data Management-strategier för att säkerställa att affärsdata alltid är tillgängliga och skyddade.

Jesper Lundin, regionchef för Sverige och Finland på Veeam, säger: ”2020 var ett år fullt av utmaningar, men vi arbetade närmare våra partners än någonsin tidigare samtidigt som många av våra gemensamma kunder började nyttja och se den fulla potentialen i Cloud Data Management. Jag är stolt över vårt ProPartner-nätverk och dess höga ambition att sträva efter kvalitet i alla de initiativ och aktiviteter som bedrivs, så att affärskontinuiteten kan säkras för tusentals lokala företag. Vinnarna av Veeam Partner Award 2020 representerar vårt ”Power of Pro”-motto när det är som bäst, och det gläder mig att få uppmärksamma och fira deras prestationer i Sverige.”

Följande svenska Veeam ProPartners och VCSP har tilldelats 2020 års ProPartner-utmärkelse:

  • ÅRETS SNABBASTE TILLVÄXT: DUSTIN SVERIGE AB
  • ÅRETS VIKTIGASTE PROJEKT: ATEA SVERIGE AB
  • ÅRETS BÄSTA VCSP-PARTNER: IVER VÄST AB

“Trots oförutsedda omständigheter kopplade till pandemin har Veeam fortsatt fokuserat på att leverera den teknik och de tjänster som våra kunder efterfrågar allra mest. Det är Veeams uppgift att möjliggöra för våra partners att bygga sina verksamheter på teknik utformad för att hjälpa kunderna att förbereda sig inför förändringar,” tillägger Jesper Lundin. ”Det är också anledningen till att vi fortsatt vårt snabba innovationsarbete och lyckats genomföra 16 stora produktlanseringar under 2020, samtidigt som vi fick ytterligare en konkurrensfördel i och med förvärvet av Kasten, marknadsledaren av Kubernetes Backup och Disaster Recovery, som stödjer framtidssäkra IT-arkitekturer. Med nya Veeam Backup & Replication v11 har vi höjt ribban ännu en gång, och jag är övertygad om att våra partners kommer fortsätta att framgångsrikt driva sina verksamheter under 2021, precis som 2020 års ProPartner Awards-vinnarna i Sverige har gjort och som vi också hedrar med våra främsta utmärkelser för lojalitet och framstående prestationer under det senaste året.”

Veeams ProPartner-nätverk är ett globalt ekosystem av partners som arbetar direkt och indirekt med varandra för att bygga, marknadsföra och sälja Veeams tjänster och lösningar. ProPartner VAR- och VCSP-partners har tillgång till anpassade program, verktyg och resurser utformade för att göra det möjligt för dem att bli mer lönsamma och driva tillväxt enligt deras individuella affärsmodeller och mål.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>