Veeam utsåg årets ProPartners
Hem LeverantörVeeam Veeam utsåg årets ProPartners

Veeam utsåg årets ProPartners

Publicerat av: Redaktionen

Veeam har utsett årets partners. Under gårdagens partnerkonferens delades fem priser ut, till Storesafe (två priser), Office IT partner, Atea och Candidator.

– Vi har många duktiga partners i Sverige och resten av Norden, så valet var svårt. Det är fler Veeam utsåg årets ProPartnerspartners än någonsin som erbjuder våra
lösningar, och även våra partnercertifieringar och antalet utbildade partners har vuxit kraftigt det senaste året. Vinnarna har använder Veeams lösningar som en viktig del av sin affärsmodel, vilket har bidragit till vår framgång, säger Erkko Skantz, partneransvarig för Norden.

Alla årets vinnare:

Årets snabbast växande partner

Vinnare: Storsafe

Motivering: ”Storsafe har lyckats väl med att förklara värdet av supporttjänster, och visat stort engagemang för att växa tillsammans med Veeam. Det har gett resultat, och Storsafe kommer också snart kunna titulera sig Platinumpartner.”

Årets SMB-partner

Vinnare: Office IT partner

Motivering: ”Office IT partner har visat på värdet för de lite mindre företagen, och sålt in mervärdet som Veeams lösningar ger. Med Office IT partner har Veeam vuxit också i regioner där Veeams lösningar inte tidigare sålts.”

Årets projekt

Vinnare: Atea

Motivering: ”I ett större projekt har Atea gjort allt för att visa på mervärdet med Veeams lösningar, något som utmynnade i en större affär som Atea tillsammans med Veeam lyckades ro i land.”

Årets molnleverantör

Vinnare: Candidator

Motivering: ”Efter att ha startat sin resa med Veeam 2015 lade man 2016 in ytterligare en växel, och lyckades därmed dubbla sin volym i antal licenser och stänga den största dealen i Norden under 2016.”

Kundens val

Vinnare: Storsafe

Motivering: ”Våra kunder har själva fått ge sin röst för den partner som har varit mest uppmärksam och kundfokuserad under 2016, och vinnaren är Storsafe.”

– När man växer snabbt är det lätt hänt att man blir översvämmad med arbetsuppgifter. Genom att vi i takt med vår tillväxt tillsatt nya resurser och fått stöd från Veeam så har vi trots tillväxten lyckats behålla vårt kundfokus. Att vi förutom att vara årets snabbast växande partner också får utmärkelsen Kundens val är hedrande, och ett kvitto på vårt engagemang, säger Lars Sundvall på Storsafe.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>