Hem NyheterUndersökningar Veeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelse

Veeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelse

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, det ledande företaget för backup-lösningar för Cloud Data Management, presenterade idag sina 50 främsta Veeam Accredited Service-partners (VASP), samt ytterligare förbättringar av Veeam ProPartner-programmet för företagets VASPs.

Veeam utser sina 50 främsta EMEA-samarbetspartners och belönar dem med en Accredited Service Partner-utmärkelse 3Veeam kommer att samarbeta nära utvalda partners som levererar ett bredare utbud av professionella tjänster och tekniska implementeringar för att bättre tillgodose Cloud Data Management-kraven och öka kundnöjdheten. VASP-utmärkelser har endast utfärdats till partners med högsta kompetens och kunskap om Veeams lösningar.

Veeams Data Protection Trends-rapport för 2020 visade att EMEA-företag har begränsats från att komma vidare med sin digitala transformation på grund av t ex brister i IT-personalens färdigheter (47%) och begränsningar orsakade av omoderna tekniska system (39%). Men eftersom IT-industrin fortsätter att växa i snabb takt och med Digital Transformation-utgifter som förväntas närma sig 7,4 biljoner dollar mellan 2020 och 2023, har Veeam insett att det finns ett ökat behov av experter som kan leverera alltmer komplexa implementeringar, anpassa sig till förändrade affärsbehov och bygga strategiska samarbeten med företag i alla storlekar.

De utvalda VASP-partnerna kommer att få exklusiv tillgång till resurser och verktyg, samt till Veeams ämnesexperter för professionell vägledning kring projektvalidering, arkitektur och designgranskning. Dessutom kommer VASP-partnerna att få större synlighet för de Veeam-kunder som letar efter servicepartners, samt få dedikerade utbildningsmöjligheter som t ex kostnadsfria VMCE-kurser baserat på ett minimalt antal halvårsvisa  åtaganden av tjänsteleveranser.

”Företag är idag mer beroende av digital infrastruktur än någonsin. Med digital transformation som ett strategiskt fokus för EMEA-företag måste partners ta bort svårigheterna och lösa fler strategiska utmaningar, samtidigt som de levererar ett bredare utbud av tjänster,” säger Daniel Fried, GM och SVP, EMEA, och Worldwide Channels, Veeam. ”Genom att investera i våra mest aktiva och högkvalificerade partners och utnyttja deras expertis genom VASP-programmet kan vi sömlöst stödja våra kunder över alla geografiska områden inom EMEA, samt få dem att bättre förstå och uppleva fördelarna med Cloud Data Management och även fördjupa våra partnerskap med dem.”

För att stödja företag med att leverera digitala transformationsinitiativ, breddar partnerna sina portföljer för att erbjuda fördelarna med Cloud Data Management och bli de strategiska digitala rådgivarna som kunderna behöver för att lyckas. Veeam kommer att arbeta tillsammans med sina VASP-partners och i dess bredare ekosystem av partners, för att hjälpa dem att nå dit.

Samtliga 50 VASP-partners uppfyller de obligatoriska kraven på teknisk expertis och Veeam-certifieringar, dedikerad professionell servicepersonal och en historik av framgångsrika Veeam-implementeringar. Varje VASP tilldelas en hängiven ledande Veeam-teknikexpert som hjälper dem att upprätthålla nödvändiga kunskaper och förmågor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>