Veeam utvidgar sitt ProPartner-program för EMEA
Hem Leverantör Veeam utvidgar sitt ProPartner-program för EMEA

Veeam utvidgar sitt ProPartner-program för EMEA

Publicerat av: Redaktionen

Veems ProPartner-program i EMEA ska hjälpa partners att nå upp till kraven från Always-On Enterprise och att fortsätta sitt åtagande mot kanalen.

 Veeam Software, den innovativa leverantören av lösningar som ger Availability for the Always-On Enterprise™, kan idag berätta om en utvidgning av sitt ProPartner-program i EMEA, vilket varit en stor framgång sedan det först lanserades 2008. Veeam ProPartner Program veeampropartmergör att partners kan dra fördel av de många affärsmöjligheterna som följer av Always-On Enterprise. Det är idag 4 300 fler partners än
2015, vilket gör att det totala antalet ProPartners i EMEA är 22 700.

ProPartner-programmet är ett effektivt arbetssätt där Veeams ProPartners och Veeam direkt kan hantera utmaningar som ställs i och med Availability for the Always-On Enterprise. Veeam arbetar utifrån en helt och hållet kanalfokuserad modell, och Veeams ProPartner-program i EMEA kan fortsätta fokusera på SMB, Commercial, Enterprise och ge ytterligare möjligheter till återförsäljare och Veeam Cloud & Service Providers.

De större nyheterna i ProPartner-programmet inkluderar:

Nya funktioner i Veeam EMEA ProPartner Program:

  • Veeam Accredited Service partner (VASP) program – vilken identifierar partners, systemintegratörer och IT-konsulter som har de tekniska kunskaperna för att ge värdeadderande och pålitliga tjänster för implementationer av Veeams produktportfölj.
  •  Företagsspecialisering – med syfte att adressera och stödja ProPartners att engagera sig med företagskunder om Always-On och Business Continuity. Funktionen förväntas bli tillgänglig Q2 2016 och kommer ge stöd till återförsäljare som levererar Veeams tillgänglighetslösningar till företag.

Förbättrade marknadsförings- och säljverktyg för att ge bättre daglig support till ProPartners

  • ProPartner Portal får en helt ny design – en portal där partners kan ta del av teknisk support och annan information. Tjänsten blir tillgänglig under året. 
  • Förbättrad tillgång till marknadsföringsmaterial och marknadsresurser/kampanjer

Förbättrad utbildning för ProPartners

  • Veeam Sales Professional (VMSP) och Veeam Technical Sales Professional (VMTSP) certifieringar – obligatoriskt för alla partnernivåer.
  • Den nya examen och kursen Veeam Certified Engineer (VMCE) för Veeam Availability Suite v9 blev tillgänglig i februari. 
  • VMCE Advanced – ny certifiering (2 dagars kurs med examen) som introduceras i mitten av 2016.
  • Kostnadsfria kurser och tekniska seminarier från Veeam Unviersity, som hålls av Veeams systemingenjörer.

I en undersökning om kundnöjdheten i EMEA ProPartner-program bland 50 400 kontakter 2015 gav 94 procent Veeam ProPartner Program betyget ”väldigt bra” eller ”bra”. EMEA-partners hyllade också Veeam för kvaliteten på sina produkter och gav följande omdömen:

1 mest förekommande: “Jag litar på Veeam som företag och på kvaliteten i deras produkter.”

2 och 3 mest förekommande: “Jag använder Veeam för att ersätta en existerande lösning hos mina kunder”

?4 Dataförlust och objektåterställning: var de mest förekommande svaren bland partners på vilka problem som Veeam löser för deras kunder eller prospekt.

– Veeam agerar utifrån en kanalfokuserad affärsmodell och ser att framgång hos våra ProPartners har en direkt inverkan på Veeams egna framgångar. De nya förbättringarna och uppdateringarna i ProPartner-programmet i EMEA kommer att skapa ett starkare och mer effektivt kanalled. Veeam fortsätter att leverera Availability for the Always-On Enterprise, men vi vill också förbättra och stärka med utbildning, värdeadderande, lönsamhet och integrerad marknadssupport så partners kan behålla sitt renommé som pålitliga rådgivare till Veeams kunder, säger Gilles Pommier, vice president for Channel & Cloud, EMEA, på Veeam.

Under Q2 i år kommer Veeam bjuda in sina ProPartners till VeeamON Forums i EMEA, för att dela med sig av best practice-sessioner och att utveckla relationerna med partners.

Under Q1 2016 röstades Veeam EMEA ProPartner Program fram som ”Årets Bästa kanalprogram” vid Dutch IT-channel Award.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>