VeeamON 2015 – inspirera och aktivera tillgänglighet för Moderna Data Center
Hem Nyheter VeeamON 2015 – inspirera och aktivera tillgänglighet för Moderna Data Center

VeeamON 2015 – inspirera och aktivera tillgänglighet för Moderna Data Center

Publicerat av: Redaktionen

Veeam välkomnar idag kunder, partner och världens ledande experter och visionärer för att lära om hur man kan säkerställa tillgängligheten för det Morden Data Center. Konferensen VeeamOn löper under 5 dagar med är en one-of-a-kind upplevelse fylld med inspiration, utbildning och nätverkande. Det kommer att äga rum i vackra Aria Resort Hotel i Las Vegas.

veeam 1Det är över 1800 influgna från 16 länder det är branschens mest framstående företag och med över 80 sessioner, keynote, lab open, breakout och liksom partner och kundutställningar.

De kommer att skapa en uppslukande upplevelse för Veeams kunder, partners och entusiaster under de kommande dagarna.

 

veeam 2Chris Henley öppnade dagens keynote för deras partner HP, VMware, Cisco, Netapp och Microsoft.

 

Om Veeam Software Veeam är skydd för det moderna datacentret – kraftfulla, lättanvända och prisvärda lösningar som är byggda för virtualisering och för molnet. Veeam Backup & Replication levererar VMware-backup, Hyper-V-backup, återställning och replikering. Denna VM Backup -lösning hjälper organisationer att nå sina RPO och RTO, att spara tid, undanröja risker och dramatiskt minska kapital- och driftkostnader. Veeam Backup Management Suite erbjuder alla fördelarna och funktionerna hos Veeam Backup & Replication kombinerat med avancerad övervakning, rapportering och kapacitetsplanering för den moderna backup-infrastrukturen. . VCP har i dag mer än 4 000 deltagande tjänsteleverantörer över hela världen. Månatlig uthyrning erbjuds i mer än 70 länder av fler än 50 olika Veeam-aggregatorer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>