Verdion stärker sitt tekniska team i Sverige
Hem NyheterFöretagsnyheter Verdion stärker nu sitt tekniska team i Sverige

Verdion stärker nu sitt tekniska team i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Verdion, utvecklare av logistikfastigheter över hela Europa, meddelar idag att företaget har anställt Simon Davies i sitt team i Sverige.

 Därmed stärker Verdion ytterligare sin närvaro och tekniska expertis i Norden, vilket understryker företagets ökande satsning i regionen.

Simon kommer att inneha rollen som Technical Development Manager och arbeta med ett antal svenska projekt, inklusive Verdions utveckling av toppmoderna logistikanläggningar i Rosersberg och Jönköping, som innefattar en spekulativ logistikyta på över 33 000 kvm.

Verdion stärker sitt tekniska team i Sverige

Simon Davies

Simon har varit baserad i Stockholm sedan 2013 och kommer närmast från Aurora (tidigare Gardiner & Theobald), där han var projektledare och Director för Stockholmsregionen. Som en del av detta var han ansvarig för företagets Due Diligence-tjänster inom främst logistik. Dessförinnan arbetade han med att hjälpa arkitekt- och ingenjörskonsultföretaget SSH med dess Dubai-etablering. Simon har även vana av att leda stora tekniska team genom mycket komplexa utvecklingsprojekt för statliga förmögenhetsfonder och institutionella investerare, samt bred erfarenhet av att anpassa och utrusta byggnader åt internationella företagshyresgäster, inklusive Google och Deloitte i Sverige.

“Simon har lång global erfarenhet av utveckling och konstruktion, samt av att arbeta nära hyresgäster, finansiärer och lokala team kring utformning och leverans av högkvalitativa anläggningar. Med tanke på vår snabba utvecklingstakt här i Sverige, så kommer Simon att vara avgörande för att stödja teamet att hålla programmet och upprätthålla de höga standarderna för teknisk expertis, hållbarhet och energieffektivitet som Verdion är stolta över och våra hyresgäster förväntar sig,” säger Mani Hemmaty, Technical Director i Sverige för Verdion.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00