Hem Nyheter Verizon Business effektiviserar utveckling och införande av IoT-lösningar med Microsoft Azure

Verizon Business effektiviserar utveckling och införande av IoT-lösningar med Microsoft Azure

Publicerat av: Redaktionen

Verizon Business presenterar planer för att förenkla och snabba på utformande och införande av heltäckande IoT-lösningar.

Verizon Business effektiviserar utveckling och införande av IoT-lösningar med Microsoft Azure 3Detta genom att erbjuda alla delar av IoT-lösningar, exempelvis uppkopplade enheter, nätverkskapacitet, molnhantering och artificiell intelligens. Verizons 5G/LTE-nätverk, IoT-plattform ThingSpace och Critical Asset Sensor (CAS)-enheter har integrerats Microsoft Azure så att IoT-utvecklare kan skapa nya applikationer snabbt och effektivt.

Microsoft Azure IoT Central erbjuder molnbaserade analytics-funktioner på applikationsnivå och färdiga mallar för flera branscher. Genom att integrera ThingSpace och Azure kan systemutvecklare, integratörer och tjänsteföretag snabbare utveckla, införa och driftsätta heltäckande IoT-lösningar.

“Detta handlar om att förenkla och effektivisera utveckling av IoT-lösningar säger Aamir Hussain, senior vice president of Business Products på Verizon Business. “Genom att integrera Verizons och Microsofts plattformar blir det möjligt för IoT-utvecklare att ta sina lösningar till marknaden snabbare och på ett mer effektivt sätt. Det driver på IoT-marknaden och gör det enklare för företag och konsumenter att dra nytta av IoT-innovation.

“Microsoft har varit fokuserade på att förenkla IoT med Azure IoT Central, IoT Plug and Play och andra Azure-lösningar, säger Tony Shakib, GM of IoT Business Acceleration på Microsoft. “Integrationen gör det enklare att bygga nya IoT-lösningar genom att använda Verizons nätverk och ThingSpace-plattform.”

Cognizant blir en av de första tjänsteleverantörerna att ta till sig den integrerade plattformen och använder den för att utveckla en applikation som effektiviserar logistikprocesser där kylhanteringen är avgörande, så som inom mat- och läkemedelsbranscherna.

Exempelvis övervakar applikationen lagringsmiljöerna för receptbelagda läkemedel och säkerställer att de är optimala för att bibehålla hög produktkvalitet. Cognizants lösning ger återförsäljare av läkemedel bättre insyn i lagerhållningen över hela kedjan.

“Den globala pandemin har kraftigt påverkat i princip alla delar av logistikkedjorna. Uppkopplade IoT-lösningar är avgörande än någonsin för att hjälpa oss alla i denna situation, säger Frank Antonysamy, Global Head of Cognizant’s IoT business. “Alla temperaturkänsliga produkter kan övervakas och produktkvaliteten säkerställs från transport hela vägen till konsumenten. Genom att arbeta med Verizon och Microsoft på ThingSpace-plattformen kan vi införa nya teknologier som säkerställer att mat och medicin håller hög kvalitet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>