Verizon Business gör Internet of Things-uppkoppling global
Hem NyheterInternet Of Things Verizon Business gör Internet of Things-uppkoppling global

Verizon Business gör Internet of Things-uppkoppling global

Publicerat av: Redaktionen

Företag kan nu dra nytta av Global Internet of Things-uppkoppling från Verizon Business för mobila tillgångar i 170 länder världen över med permanenta roaming-alternativ i Nordamerika och Västra Europa, allt på ett enda SIM-kort.

Verizon Business gör Internet of Things-uppkoppling globalDenna globala täckning möjliggör för organisationer att hantera en bred samling IoT-enheter, inklusive spårning av tillgångar, industriella gateways och sensorer via ThingSpace, Verizons IoT-plattform för självbetjäning.

Snabbare, säkrare och mer prisvärd mobil uppkoppling banar väg för den enorma tillväxten av IoT-enheter. Branschanalysföretaget IDC uppskattar att över 150 000 IoT-enheter kommer att kopplas upp varje minut år 2025.

”Internet of Things förändrar sättet som företagen övervakar enheter på och ökar det strategiska affärsvärdet av de data som samlas in”, säger Tami Erwin, CEO på Verizon Business. ”Antalet IoT-enheter växer exponentiellt och organisationer föredrar att samarbeta med en pålitlig teknikpartner, som kan erbjuda den tekniska expertis och breda geografiska täckning de behöver. Alla våra globala tjänster för IoT-uppkoppling stöttas av Verizons mångåriga erfarenhet och branschledande ThingSpace-plattform, inte minst som en väg för att utvecklas mot 5G Massive IoT”

Verizons IoT-uppkopplingsmöjligheter drivs genom ett ”best of breed”-partnerekosystem och finns tillgängligt globalt för amerikanska multinationella företag med fasta eller mobila uppkopplingskrav. Organisationer kan driftsätta enheter med permanent roaming i Kanada, Storbritannien och på fler än 10 europeiska marknader.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>