Hem Nyheter Verizon Business Group lanserar ny nätverksoptimeringslösning för enklare överföring av innehållsrik data

Verizon Business Group lanserar ny nätverksoptimeringslösning för enklare överföring av innehållsrik data

Publicerat av: Redaktionen

Verizon Business Group lanserar Virtual Network Services (VNS) – Wide Area Network (WAN) Optimization med ONEx, en nätverksoptimeringslösning – den första av sitt slag, vilken till skillnad från traditionella WAN-optimeringslösningar ökar dataöverföringen för företagsdata globalt, utan behovet av mjukvaruinstallation eller dedikerad hårdvara.

Verizon Business Group lanserar ny nätverksoptimeringslösning för enklare överföring av innehållsrik data 3Verizon VNS – WAN Optimization med ONEx möjliggör företag att enkelt distribuera bandbreddstunga dokument till alla enheter, inklusive mobila enheter på språng.

ONEx WAN-lösningen, distribuerad av Hitachi Technologies America Inc, använder Hitachi Ltds patenterade algoritm som en WAN-accelerator och kapitaliserar på oanvänd bandbredd för att hjälpa till att förbättra datamobiliteten i ett företags globala nätverk.

VNS – WAN Optimization med ONEx kan enkelt integreras med existerande nätverk utan kostsamma och tidskrävande nätverkskalibreringar.

Bandbreddskraven kalkyleras också i realtid vilket möjliggör användare att bättre dra nytta av nätverksresurser och hantera kostnader.

”Verizon är nöjda över att arbeta med Hitatchi High Technologies America för att lansera VNS – WAN Optimization med ONEx, det senaste tillägget i vår VNS-portfolio”, säger Vickie Lonker, Vice President, Product Management och Development på Verizon. Våra VNS-lösningar handlar om att göra det enklare för kunder att hantera deras globala nätverksresurser och samarbeta runt om i världen. Denna lösning tar bort huvudvärken med mjuk- och hårdvaruinstallation och gör det enkelt för användare att dra nytta av kraftfull prestanda över hela världen”.

”Verizons rykte för global nätverkshantering och deras erfarenhet med att leverera och hantera mjukvarudefinierade nätverk gjorde vårt val att arbeta med Verizon enkelt”, adderade Doug Kraneman, Deputy General Manager, Hitachi High Technolgies America, Inc. ”Verizons VNS-portfolio finns tillgänglig i över 60 länder globalt och erbjuds som en fullt integrerad, heltäckande servicekedja. Vi är nöjda med att slå oss samman med Verizon för att hjälpa företag runt om i världen att bättre dra nytta av sina nätverksresurser”.

VNS – WAN Optimization med ONEx levereras med komplett hantering, verktygsbaserat kontrakt och en faktureringsmodell med ett ”as-a-service”-upplägg, driftsatt på Verizon universal customer premises equipment (uCPE) och innefattar heltäckande orkestrering och en snabb driftsättning på några få timmar, snarare än dagar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00