Verizon Business lanserar Advanced SASE-lösning
Hem Verizon Verizon Business lanserar Advanced SASE-lösning

Verizon Business lanserar Advanced SASE-lösning

Publicerat av: Redaktionen

Advanced SASE-lösningen sammanför SD WAN-egenskaper med övergripande nätverkssäkerhetstjänster och skapar en enhetlig, molnbaserad servicemodell som stödjer digitala företag.

Verizon Business lanserar sin nya Advanced Secure Access Service Edge (SASE)-lösning vilken sammanför SD WAN-egenskaper med hybridnätverksuppkoppling och säkerhetstjänster för att skapa en enhetlig, molnbaserad tjänst för att möta de ökande, komplexa kraven företag har idag.

För många organisationer har det ökande antalet hoten online (som belysts i 2021 Data Breach Investigations Report), förändringarna i applikationsdatatrafik mellan molnet och edge, samt påverkan av COVID-19-pandemin lett till en tidigare aldrig skådad mix av prestanda- och säkerhetsutmaningar. I högre utsträckning än någonsin tidigare letar företagen efter skalbara, flexibla lösningar som har förmågan att anpassa sig till affärskraven, samtidigt som de optimerar prestandan och säkerheten.

”Advanced SASE gör det enklare för företag att fokusera på tillväxt och drift, medan vi hanterar deras nätverk och säkerhet,” sa Tami Erwin, CEO, Verizon Business. ”Genom att slå samman SD WAN-egenskaper med nätverkssäkerhetstjänster har vi skapat en lösning som till fullo drar nytta av vår expertis och hjälper kunder att säkert och effektivt sammanföra människor, data och slutpunkter, varifrån som helst och till vilken app eller tjänst som helst.”

Många företag håller med om att digital transformation fortfarande är högprioriterat. Däremot handlar verkligheten för de flesta tekniker-team på företag om att hantera och säkra en allt mer komplex IT-miljö och de utmaningar detta medför.

I grund och botten är Advanced SASE ett anpassningsbart, heltäckande erbjudande, vilket levereras som en managed solution från en och samma leverantör som drar nytta av Verizon Business expertis inom just managed services. Detta tar bort bördan med att hantera individuella komponenter från kundens IT-team. Utöver detta kommer kunder kunna dra nytta av kumulativa insikter som optimerar lösningens fulla potential.

Verizon Business kommer fortsätta att expandera antalet partners i Advanced SASE-erbjudandet, vilket för samman beprövade produkter från erkända branschledare inom nätverk och säkerhet, vars teknik och tjänster integrerar sömlöst med Verizons.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>