Hem Nyheter Verizon Business utökar sin mjukvarudefinierade WAN-portfölj med Silver Peak

Verizon Business utökar sin mjukvarudefinierade WAN-portfölj med Silver Peak

Publicerat av: Redaktionen

Verizon Business expanderar sin mjukvarudefinerade Wide Area Network (SD WAN)-portfölj med edge-plattformen Silver Peak Unity EdgeConnect som ett managed service-erbjudande.

Verizon Business utökar sin mjukvarudefinierade WAN-portfölj med Silver Peak 3Verizon köpte nyligen Silver Peak EdgeConnect-plattformen av Aruba och genom att den läggs till i Verizons SD WAN-portfölj kan företag välja att övergå till ett SD WAN med en integrerad WAN Optimization-miljö för hanteringen av affärsapplikationer.

”Det pågår ett skifte i sättet som företag ser på hur de ska hantera sin WAN-edge arkitektur, särskilt i relation till dagens affärsklimat. Äldre nätverk klarar helt enkelt inte att hantera de krav som dagens molninriktade företag har. Tillägget av Silver Peark EdgeConnect-plattformen till Verizons SD WAN-portfölj är ytterligare ett initiativ som genererar värde till företag som letar efter snabb driftsättning av SD WAN och WAN Optimization-tjänster”, säger Aamir Hussain, senior vice president, business products, Verizon Business.

Verizons SD WAN-portfolio hjälper kunder att accelerera nätverkstransformation med avancerad kontroll över molnet, centralt orkestrerad och automatiserad service assurance och hantering som nu är integrerade med Silver Peak® Unity EdgeConnect enheter och SaaS-baserade kontroller för att leverera en sömlös lösning. Dessa egenskaper kan även levereras med ytterligare egenskaper som Säkerhet, WAN Optimization och Verizon Wireless Connectivity.

”I takt med att företags digitala transformationsinitiativ inser många att en intelligent WAN-arkitektur är kritiskt för att uppnå maximalt värde från existerande och pågående molninvesteringar”, säger David Hughes, grundare av Silver Peak och senior vice president för WAN-affären på Aruba. ”Företag kan dra nytta av Verizons branschledande managed services-modell som nu inkluderar Unity EdgeConnect SD WAN-edge-plattformen”.

Verizon var först till marknaden med ett globalt erbjudande för SD WAN, först att leverera virtuella tjänster globalt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>