Verizon lanserar internationell strategi för arenor och eventlokaler
Hem Teknik Verizon lanserar idag internationell strategi för arenor och eventlokaler

Verizon lanserar idag internationell strategi för arenor och eventlokaler

Publicerat av: Redaktionen

En dedikerad strategi för arenor och eventlokaler i Europa, samt i Asien- och Stillahavsområdet, med specifik teknik som gynnar just deras behov.

Verizon samarbetar med Extreme Networks som teknisk partner i denna nya strategiska satsning och erbjuder skräddarsydda lösningar med Verizons funktioner för privat 5G, säkerhetslösningar och High-Density Wi-Fi, samt professionella konsulttjänster.

Verizon Business tillkännagav idag en dedikerad strategi, speciellt framtagen för kunder inom arenor och eventlokaler i Europa, samt i Asien-Stillahavsområdet. Den nya strategin utnyttjar Verizons innovativa teknik för privat 5G, dess omfattande branschexpertis, samt viktiga nya partnerskap inom teknik.

Extreme Networks har utnämnts som en teknikpartner inom Verizons internationella partnerekosystem för arenor. Extreme och Verizon kommer att leverera High-Density (HD) Wi-Fi till framtida lokaler och platser för evenemang. Extreme har valt Verizon Business som sin teknikdistributionspartner för den planerade lanseringen av Wi-Fi-lösningar på Manchester United Football Clubs Old Trafford-stadion. De två företagen kommer att tillhandahålla HD-Wi-Fi-anslutning för att förbättra klubbens digitala tjänster som mobil biljettförsäljning och beröringsfria transaktioner.

”Man får inte underskatta den inverkan omvälvande teknik, såsom 5G, kommer att ha på innovation inom underhållnings- och sportbranschen,” säger Tami Erwin, CEO, Verizon Business. I flera år har vi samarbetat med ledare anläggningar, leverantörer och fans för att ombilda upplevelsen för fans. Vi förstår potentialen hos dessa teknologier; från att implementera innovativa fanupplevelser och korta ner kötider, till att använda analyser för fansens säkerhet eller effektivisera verksamheten på matchdagen. Vi har erfarenheten och nu även ett internationellt ekosystem av partners i linje med vår organisation, som är precis lika passionerade som de fans som bygger minnen på dessa platser.”

Verizon lanserar internationell strategi för arenor och eventlokaler Norman Rice, COO för Extreme Networks säger: ”I takt med att ligorna fortsätter att utvecklas, kommer nätverket att genomsyra alla aspekter av stadionupplevelsen – från biometri, mobil sportbetting och mobila kiosker. Dessutom kommer möjligheten att kunna låsa upp nätverksanalyser för att bättre optimera fansens upplevelser innebära en total förändring av spelplanen. Extreme och Verizon har en bevisad erfarenhet av att samarbeta för att skapa bästa möjliga upplevelser för NASCAR, NFL och NHL på några av världens mest ikoniska arenor, platser och evenemang.

Vi har nyligen gått ut med att vi valt Verizon som vår distributionspartner för att rulla ut trådlösa anslutningslösningar för Manchester United på Old Trafford Stadium, som en del av Extremes relation med den engelska Premier League-klubben. Vi är glada över att samarbeta och utöka denna expertis ytterligare in i EMEA och APAC.”

Arenor och evenemangsytor kräver en hög teknisk nivå och en nätverksinfrastruktur i kärnan, vilket ger ägarna möjlighet att låsa upp lösningar som påverkar fansens upplevelse, allmän säkerhet, åtkomstkontroll, kioskverksamhet och analyser av publikhantering. Nästa generations teknologi, såsom Verizons lösningar med privat 5G, kan erbjuda innovativa lösningar inom specifika lokaler för front-end- och back-office-funktioner, vilket helt enkelt omdefinierar framtiden för sport- och underhållningsbranschen.

Dagens tillkännagivande bygger på företagets network-as-a-service-grund och stödjer dess privata nätverk, mobile edge compute och affärslösningar som vektorer för tillväxt. Verizon har en bevisad meritlista kring att driva innovation genom teknik på över 200 idrotts- och evenemangsarenor i USA.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>