Verizon lanserar Threat Intelligence Platform Service
Hem Säkerhet Verizon lanserar Threat Intelligence Platform Service

Verizon lanserar Threat Intelligence Platform Service

Publicerat av: Redaktionen

Kombinerar Verizons eftertraktade insikter om cyberhot och Anomali Threat Platform för att möjliggöra bättre sätt att upptäcka och utreda cyberhot.

Verizon lanserar Threat Intelligence Platform Service 2Cyberbrott är ett hot som inga företag idag har råd att ignorera. Verizon’s 2018 Data Breach Investigations Report (DBIR) rapporterade att ransomware-attacker har ökat betydande sedan förra årets rapport. Anställda faller offer för sociala attacker, som finansiellt motiverade attacker med falska motiv och nätfiske vilka representerar 98 % av de sociala incidenterna och 93 % av alla intrång som analyserats. Däremot finns det nu en ny tjänst, Verizon Threat Intelligence Platform Service, som möjliggör företag att bättre konfrontera cyberhoten direkt.

Den prenumerationsbaserade tjänsten kombinerar oöverträffade insikter om cyberhot från Verizons Data Breach Investigations Report-serie, nu inne på sitt 11:e år, tillsammans med kunskap från Verizons Threat Research Advisory Center, vilket spårar hot över Verizons egna globala IP-nätverk. Insikterna och kunskap kring cyberhot levereras via Anomali Threat Platform för att erbjuda ny, färsk information om cyberhot.

Denna kan sedan analyseras av erfarna konsulter från Verizons Professional Services-team hos kund, beroende på vilken servicenivå som efterfrågas, så att potentiella cyberhot kan upptäckas och hanteras i ett tidigt skede.

Detta förenklas via ett ”mission control center” som automatiserar och integrerar informationen för snabbare analys och svar mot potentiella cyberhot.

– Vi tar cyber intelligence till nästa nivå genom att öppna upp våra cybersäkerhetsdata till företag runt om i världen. Verizon driver ett av jordens största globala IP-nätverk, vilket ger oss insyn i en stor del av jordens datatrafik. När du jämför detta med insikter och kunskap som samlats in från över ett årtionde av analyser från vår DBIR-serie, får vi en samling insikter kring cyberbrott som är svår att slå.

– Denna nya Threat Intelligence Platform Service ger våra kunde möjligheten att jaga bort cyberhot med fast hand. Verizon har alltid arbetat för att ge alla möjligheten att slåss mot cyberbrott, denna tjänst är bara ytterligare ett steg på den resan, säger Bryan Sartin, executive director, security professional service på Verizon.

– Anomali är exalterade över att vara Verizons tekniska partner i att leverera denna lösning. Automatiseringen och analysen av insikterna kring cyberbrott är en ”game changer” när det kommer till att slå cyberbrottslingarna i deras eget spel. När den används på rätt sätt kan den vara skillnaden mellan att förhindra en allvarlig cyberattack eller att affärsverksamheten helt stannar upp, säger Colby DeRodeff, co-founder och chief strategy officer på Anomali.

Verizons Threat Intelligence Platform Service kommer att finnas generellt tillgänglig för globala kunder från hösten 2018. Kunder kan välja specifika servicenivåer baserat på deras individuella krav.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>