Verizon lanserar tjänsten Software-Defined Perimeter
Hem Nyheter Verizon lanserar tjänsten Software-Defined Perimeter

Verizon lanserar tjänsten Software-Defined Perimeter

Publicerat av: Redaktionen

De hjälper företag proaktivt förebygga, identifiera och blockera cyberattacker genom att skapa en virtuell gräns runt deras nätverk.

Verizon Entrprise Solutions har lanserat en ny Software Defined Perimiter (SDP)-tjänst som möjliggör företagskunder att proaktivt identifiera och Verizon lanserar tjänsten Software-Defined Perimeter 2blockera cyberattacker genom att rita upp en virtuell gräns runt deras nätverk.

Verizons SDP-tjänst, en skalbar SaaS-lösning erbjuder för-autentiserad, kontext-medveten åtkomst till företagsapplikationer. Tjänsten arbetar med att isolera kommunikationen mellan företagsapplikationerna och slutanvändarnas enheter, vilket möjliggör snabb identifiering och skydd mot nätverksbaserade cyberattacker som DoS-attacker, kapning av uppkoppling och stöld av användaruppgifter.

– Vår nya SDP-tjänst ger företagskunder möjligheten att förbättra deras nätverkssäkerhet med en lösning som är virtuell och enkel att implementera. Branschen har fokuserat på utvecklingen av SDP i flera år. Vi är nöjda med att kunna erbjuda denna kritiska funktionalitet för att hjälpa företag skydda sitt nätverk, sin affärsverksamhet och deras varumärke, säger Shawn Hakl, vice president of new products and innvoation på Verizon.

Dagens digitala-, mobila- och virtuella affärsapplikationer fortsätter att förbättra samarbete och produktivitet men ökar också den potentiella exponeringen mot säkerhetshot med varje ny slutpunkt. SDP hjälper till att reducera dessa risker genom att göra kritiska applikationer och resurser osynliga för alla tills dess att slutanvändaren och enheterna är autentiserade och auktoriserade.

Verizons SDP kan enkelt driftsättas i de mest komplexa hybrid-IT-miljöerna och kan också enkelt skalas för att öka skyddet när det behövs, utan behovet av att köpa kostsam utrustning eller att behöva hyra in sig på ytterligare resurser i ett datacenter. Tjänsten tillgängliggörs och hanteras dynamiskt, dels genom att dra nytta av de arbetsflöden som används idag, i högst klassificerade nätverk, och har även modifierats för användning i kommersiella nätverk. Tjänsten kommer också med en egen public key infrastructure (PKI) vilket gör att kunder kan driftsätta digitala certifikat i verksamheten snabbt och till en låg kostnad.

SDP är del av en övergripande portfolio virtuella, strategiska tjänster och säkerhetstjänster från Verizon. Verizon SDP finns för nuvarande tillgängligt i USA, Storbritannien, inom EU och i Norge.

2.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>