Verizon ska bygga global nätverksinfrastruktur för SAP
Hem Nyheter Verizon ska bygga global nätverksinfrastruktur för SAP

Verizon ska bygga global nätverksinfrastruktur för SAP

Publicerat av: Redaktionen

Verizon har valts av SAP för att bygga ett globalt nätverk, redo för framtiden.

Verizon ska bygga global nätverksinfrastruktur för SAP 1

George Fischer, President, Verizon Enterprise Solutions.

Verizon kommer konsolidera och strömlinjeforma SAPs globala nätverksinfrastruktur för en enklare och mer kostnadseffektiv nätverkshantering. SAPs slutmål är bättre internt samarbete och uppkoppling, en säker och stabil plattform för att stötta applikationer mot kunder och en bättre upplevelse för anställda och kunder runt om i världen.

–  SAP har en extremt tydlig vision för dess globala kundkrets. Världen räkna med SAP för målkritiska applikationer som driver deras verksamhet och levererar smart information i realtid över företagets alla delar. Att ha ett tydligt syfte är extremt viktigt då det gör det kristallklart var vi behöver rikta vår uppmärksamhet. Detta var en jättebra möjlighet för oss att använda Verizons innovativa nätverkslösningar för att bygga en framtidsredo infrastruktur som kan stötta SAPs exponentiella tillväxt. När ett företag växer så snabbt som SAP är nätverket grundläggande och nätverk är vår hjärtefråga, säger George Fischer, President, Verizon Enterprise Solutions.

Historiskt sett har SAP skött IT-arbetet tillsammans med en rad partners, inklusive Verizon. På grund av den exponentiella tillväxten med dess molnaffärer bestämde sig SAP för att konsolidera hanteringen av dess globala nätverksmiljö med Verizon.

Genom att flytta sin verksamhet till molnet fokuserar SAP nu på dess globala nätverksinfrastruktur.

En tillgänglig, säker nätverksplattform med stor kapacitet är kritisk för att driva en global, molnbaserad SaaS-affär.

–  Säker, motståndskraftig, global uppkoppling är avgörande för framtida lyckade affärer och kritiskt för att driva vår verksamhet. Allt eftersom vi flyttar vår verksamhet till molnet hänger våra kunders framgång på vår förmåga att koppla upp dem mot våra applikationer, och att hjälpa till att se till att dessa applikationer levererar högsta möjliga prestanda och säkerhet, säger Thomas Saueressig, Chief Information Officer, EVP of Global Cloud Infrastructure, SAP.

Verizon stödjer SAP i två nyckelprojekt. Först och främst utvecklar Verizon ett nytt globalt nätverk för att koppla samman SAP-kontor runt om i världen, inklusive data- och röst-tjänster. Verizon erbjuder även högst tillgänglig, skalbar och säker Internet-uppkoppling för att koppla upp de SAP-datacenter som arbetar mot dess kunder runt om i världen – plattformen som möjliggör SAPs molnaffär.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>