Verizon ska skydda sina kunders data med hjälp av Lookout
Hem DISTRIBUTÖRTECH DATA Verizon ska skydda sina företagskunder data med hjälp av Lookout

Verizon ska skydda sina företagskunder data med hjälp av Lookout

Publicerat av: Redaktionen

Verizon, en av världens största telekommunikationsbolag, kommer nu använda molnsäkerhet från Lookout för att skydda sina företagskunder.

Företagen ska därmed få ett bättre skydd för sin data på nätet, i molnet och i applikationer.

Verizons företagskunder får nu möjlighet att använda molnsäkerhetsplattformen Lookout Cloud Security Platform. Lookout, en leverantör av säkerhet för molnet och användarenheter, ska därmed bidra till att ge kunderna en enklare, billigare och mer lättstyrd cybersäkerhet.

Tanken med nyheten är också att identifiera och minska även riskerna att drabbas av olika former av cyberhot. Den ger även en säkrare access till webben såväl som till företagens applikationer, publika moln och molntjänster (SaaS), och säkerheten höjs även i multimolnmiljöer.

Skyddar data var den än befinner sig

Verizon ska skydda sina kunders data med hjälp av LookoutMånga företag använder fortfarande en lokal, hårdvarubaserad säkerhetslösning, och sådana är egentligen inte tänkta att användas för när medarbetarna inte är på sin arbetsplats utan till exempel jobbar hemifrån. Det kan uppstå säkerhetsluckor.

Lookouts lösning är en SSE, det vill säga en kombination av Cloud Access Security Broker (CASB), Zero Trust Network Access (ZTNA) och Secure Web Gateway (SWG) som samlats i en plattform. Att koppla ihop alla delar är ett sätt att minska komplexiteten och kostnaderna. Det blir också mer flexibelt och skalbart, menar Lookout.

Lookout har redan levererat 1,9 miljoner programlicenser till Verizons företagskunder i fråga om säkerhet för mobila enheter, och det som nu händer är att säkerhetslösningen utvidgas med Lookouts SSE.

”Utvidgningen av vårt samarbete med Lookout är mycket viktigt. Vi ser en ökande efterfrågan från våra företagskunder efter en plattform som säkrar access till SaaS, egna appar och webben. Våra kunder behöver en programvarubaserad säkerhetslösning som levereras i molnet.”, säger Alistair Neil, chef för Advanced Solutions International på Verizon Business.

“Vår SSE-lösning ger Verizons företagskunder smart tillgång till sina känsliga data och minskar risken att drabbas av cyberhot. Samtidigt kommer anställda kunna komma åt det de behöver för att kunna göra sitt jobb och vara produktiva”, säger Firas Azmeh, chef för Carrier Business på Lookout

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00