Hem Nyheter Vertiv presenterar en ny svit av produkter för edge-infrastrukturer och utvecklar ett prisbelönt partnerprogram

Vertiv presenterar en ny svit av produkter för edge-infrastrukturer och utvecklar ett prisbelönt partnerprogram

Publicerat av: Redaktionen

Ett år efter den lyckade lanseringen av sitt partnerprogram lägger Vertiv till nya fördelar för kanalåterförsäljare och förnyar produkterbjudanden 

Vertiv presenterar en ny svit av produkter för edge-infrastrukturer och utvecklar ett prisbelönt partnerprogram 2

Joachim Fischer, EMEA Channel Sales Director på Vertiv,

Vertiv, en global leverantör av verksamhetskritiska digitala infrastrukturer och kontinuitetslösningar, presenterar viktiga tillägg till sitt prisbelönta Vertiv Partner Program (VPP) tillsammans med en förbättrad svit av edge-klara produkter, inklusive enheter för strömförsörjning i rack (rPDU), avbrottsfria kraftkällor (UPS), rackkylningssystem, dedikerade programvaror och tjänster för partners och kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA).

Efter den framgångsrika lanseringen av VPP förra året har Vertiv sett en tiofaldig ökning av sin kanalpartnerbas över hela EMEA och fortsätter att tillföra fördelar för nya och befintliga partners. Det helt nya partnersystemet för relationshantering (PRM) och den förbättrade partnerportalen gör det möjligt för Vertivs partners att direkt dra nytta av skräddarsydda utbildningar för att uppfylla partnerkrav, nya sälj- och marknadsföringsverktyg, onlineutbildningar och certifiering samt produktväljare och -konfiguratorer.

Den nya verktygsuppsättningen har utformats för att hjälpa partners att utveckla nyckelkompetenser och -kunskaper samt att uppnå större differentiering och lönsamhet tillsammans med ökade affärsmöjligheter.

Joachim Fischer, EMEA Channel Sales Director på Vertiv, säger: ”Vi ser att digitaliseringen ökar i takt med att 5G i allt högre grad blir verklighet, samtidigt som över tre fjärdedelar av de globala telekomoperatörerna räknar med att leverera 5G-tjänster under 2021. Vårt förbättrade partnerprogram kommer även fortsättningsvis att förse återförsäljarna med de bästa produkterna och tjänsterna i sin klass för att möta de nya utmaningar som de tekniska framstegen leder fram till, exempelvis det kritiska behovet av edge-lösningar. Vi är starkt engagerade i framtiden för VPP och bygger vidare på ett exceptionellt år för att även fortsättningsvis kunna leverera högsta möjliga supportnivå så att våra kanalpartners kan utmärka sig”.

Den nya produktsviten utökar Vertivs omfattande portfölj av IT-teknologier och -tjänster och knyter dessa till en komplett och flexibel rackbaserad single source-lösning, inklusive:

  • Nya Vertiv VRC IT Rack Cooling Unit med en fristående och en uppdelad version samt Vertiv Liebert CRV Row Cooling Unit, speciellt utformad för kritisk utrustning i små serverrum, nätverksskåp och edge computing-anläggningar. Systemen har en unik lastmatchning, kompressorer och fläktar med variabel kapacitet, vilket gör dessa till en av branschens mest effektiva kylenheter för IT-skåp. Vertiv VRC kompletteras av ett komplett servicepaket som omfattar installation, svarstid vid start och förebyggande underhåll.

 

  • Vertiv Geist Rack rPDU-serien med ett nytt 2-i-1-kombinationsuttag för flexibel kontaktanslutning och enkel kabelhantering. Geist UPDU är det senaste tillskottet till Geist rPDU-familjen, som har ett innovativt universaluttag som möjliggör olika konfigurationer för kunder med flera implementeringar världen över. Geist rPDU kan ha åtkomst till alla enheter i racket för fjärrövervakning och fjärrstyrning via en enda punkt, med övervakning som kan uppgraderas i takt med att tekniken utvecklas och verksamhetsbehoven förändras. Geist UPDU-modellerna möjliggör förbättrad prestanda och hantering av dynamiska IT-utrymmen, samtidigt som de förenklar inköpsprocessen och påskyndar snabb implementering över hela världen. Vertiv Geist rPDU-serien drar dessutom fördel av tjänstepaketet Vertiv™ Distribution Assurance.

 

  • Högeffektiva enfasiga UPS-lösningar, till exempel Vertiv Liebert GXT5 och den innovativa interaktiva Vertiv EDGE UPS som förväntas bli tillgänglig i kanalen på EMEA-marknaden i slutet av augusti. Vertivs Lifecycle Power Assurance Services tillhandahåller dessutom bekväm och kostnadseffektiv support för strömförsörjning till mindre IT-anläggningar. I takt med att edge-implementeringar i ökad utsträckning tas i drift och blir allt viktigare för företagen skyddar Vertivs femåriga skyddsplan små IT-anläggningar, och ger realtidsinsyn i kritiska system, vilket resulterar i tidig upptäckt av avvikelser.

 

  • Med en förväntad lansering i oktober erbjuder den avancerade konsolservern Vertiv Avocent ACS 8000 mobilfunktioner, något som möjliggör sömlös, integrerad fjärrstyrning av Vertiv- och tredjepartsutrustning, vilket ger effektivare och säkrare nätverksdrift även för fjärranslutna platser eller när trådbundet internet saknas. Förra året rankades Vertiv av IHS Markit som den världsledande leverantören av fjärrhanteringslösningar för IT, en marknad värd 720 miljoner dollar som fortsätter att växa starkt i takt med edge computing och fjärr-IT-tjänster.

Alla dessa erbjudanden gör att EMEA-återförsäljare kan få fler poäng via Vertiv Incentive Programme (VIP), vilket gör att partners snabbt kan tjäna pengar på belöningar. Från och med juli 2020 kommer ett utökat program med namnet VIP+ att erbjuda ännu fler fördelar för återförsäljarna genom tre medlemskapsnivåer – silver, guld och platina – inklusive lägre ingångsgränser, ytterligare incitament vid registrering och högre avkastning på vissa paket. Tilläggen till programmet gör att ännu fler partners kan dra nytta av det samtidigt som de utvecklar nyckelkompetenser och kunskaper i sin egen takt.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>