Vi ser definitivt att vi leder marknaden mot en ”Post PC era” med vår SSSP lösning

Vi ser definitivt att vi leder marknaden mot en ”Post PC era” med vår SSSP lösning (Samsung Smart Signage Platform). Den är en cloudbaserad lösning som är inbyggd i vår skärm och möjliggör för våra partners styra skärmen utan extern PC. Fördelarna med detta är framförallt:

Samsung-digital-signage
1: Den initiala kostnaden reduceras då kunden inte behöver den extra hårdvaran
2: Energiförbrukningen minskar också i och med att den extra hårdvaran inte finns där
3: Men framförallt är det en operativt säker lösning.

– Vi ser att marknaden inte enbart efterfrågar större skärmar till signage längre. Utan marknaden vill ha allt ifrån 10” och uppåt. Detta möjliggör att man kan diversifiera sig i placeringen av sina signagebudskap. För att ytterligare stärka vår portfölj har vi lanserat LED väggar till vår portfölj (Alltså stora outdoor/indoor LED modulskärmar). Totalt ger det oss en produktportfölj som sträcker sig från 10” till hur stora skärmar som helst och från inomhusskärmar till utomhusskärmar.

För att summera detta kan man ta nedan exempel:
I retail kan butiken skapa sig en omnichannel kommunikationsstrategi där den använder sig av en High brightness skärm antingen utanför butiken eller i skyltfönstret för att locka in besökaren, Vidare inne i butiken och i kassan använder de både normalstora skärmar/videväggar för att stärka varumärket och direkt vid produkten använder de mindre 10”-22” skärmar för att aktivt påverka köpbeteendet för just den produkten med tex produktvideo eller tom direkta kampanjbudskap.

Post Comment