Hem Nyheter Visit Sweden väljer affärssystemet Unit4 Business World

Visit Sweden väljer affärssystemet Unit4 Business World

Publicerat av: Redaktionen

Visit Sweden har upphandlat nytt affärssystem för hantering och effektivisering av administrativa processer.

Visit Sweden väljer affärssystemet Unit4 Business World 3Valet har nu fallit på Unit4 Business World, som ska implementeras under 2019.

Visit Sweden destinationen Sverige på uppdrag av staten och svensk besöksnäring. Marknadsföringen ska få fler turister att spendera mer tid i Sverige och på så sätt bidra till ökade intäkter och sysselsättning i hela landet.

Nu är det klart att Visit Sweden väljer Unit4 Business World som nytt molnbaserat affärssystem (SaaS), för effektivisering och förenkling av administrativa processer.

– Vi ser fram emot att börja arbeta med Unit4 och deras affärssystem. Systemet ska användas i hela vår globala organisation och vi ser användarvänligheten som ett stort plus, säger Hanna Stenholm, Chief Operations Officer på Visit Sweden.

På Unit4 är Visit Sweden ett välkommet tillskott till kundbasen.

– Med Unit4 Business World ges Visit Sweden möjlighet att dra ner på tid och resurser för administrativa uppgifter och fokusera mer på sin kärnverksamhet, säger Katarina Gunnarsson, VD för Unit4 Nordic East. De har ett viktigt uppdrag för Sverige och det känns förstås jättebra för oss att kunna bidra till en effektivare och mer fokuserad arbetsprocess.

Implementeringen sköts av Unit4s partner NVBS och förväntas pågå fram till hösten 2019.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>