Visma tecknar ramavtal med Adda Inköpscentral AB för IT-konsulttjänster
Hem Leverantör Visma Consulting tecknar ramavtal med Adda Inköpscentral AB för IT-konsulttjänster

Visma Consulting tecknar ramavtal med Adda Inköpscentral AB för IT-konsulttjänster

Publicerat av: Redaktionen

Visma tecknar ramavtal för Stockholms län, Uppsala län och Gotlands län (delområde D).

Avtalet påbörjas i september 2022 och sträcker sig över 4 år. Visma uppskattar affärsvärdet till över 100 MSEK per år.

Ramavtalet omfattar IT-konsulttjänster inom bland annat systemutveckling/-förvaltning och infrastruktur, ledning och styrning, IT-,informations- och cybersäkerhet. Visma är en av de utvalda leverantörer som tecknar ramavtal med Adda Inköpscentral avseende IT-konsulttjänster där kommuner, regioner inom delområde D och deras gemensamma nämnder och bolag (över 170 avropsberättigade parter) kan avropa från ramavtalet. De efterfrågar både resurser som komplement till den egna organisationen och möjligheten att avropa kompletta projekt där leverantören driver ett uppdrag och ska leverera ett bestämt resultat.

Visma tecknar ramavtal med Adda Inköpscentral AB för IT-konsulttjänsterSyftet med upphandlingen är att få till ett användbart ramavtal som till stor del täcker upphandlande myndigheters behov av extern IT-kompetens som stöd i upphandlande myndigheters digitaliseringsresa och som möjliggör för upphandlande myndigheter att uppnå den nytta som de eftersträvar.

Ramavtalet ska kunna tillgodose:

● Tillfälliga behov och behov över längre tid

● Resursuppdrag och projektuppdrag

● Enkla och komplexa tjänster

● Operativa och strategiska tjänster

– Vi är mycket stolta att få förtroende från Adda Inköpscentral att leverera IT-konsulttjänster till en stor del av Sveriges kommuner och regioner. Visma Consulting har under många år varit en framgångsrik digitaliseringspartner till offentlig sektor. Vi har tillsammans med våra kunder skapat digital nytta för deras verksamheter, säger Anders Sjölander, försäljningschef på Visma Consulting och fortsätter:

– Visma Consulting har vunnit flera ramavtal med offentlig sektor för att leverera IT-konsulttjänster och att vi nu vinner Adda Inköpscentrals upphandling är ett bevis på att vi har lyckats mycket väl tillsammans med våra samarbetspartner och kunder. Vi ser fram emot en spännande tid då vi tillsammans med Adda Inköpscentral får utveckla deras kunder för framtidens IT-landskap.

Adda Inköpscentral erbjuder offentlig sektor ramavtal, dynamiska inköpssystem (DIS) och tjänster inom strategisk försörjning som underlättar vardagen för sina kunder, frigör resurser till välfärden och bidrar till ett hållbart samhälle.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>