Visma förvärvar Flex Applications och stärker erbjudandet inom HRM-lösningar
Hem NyheterFöretagsnyheter Visma förvärvar Flex Applications och stärker sitt erbjudande inom HRM-lösningar

Visma förvärvar Flex Applications och stärker sitt erbjudande inom HRM-lösningar

Publicerat av: Redaktionen

Visma växer på den nordiska marknaden med förvärv av Flex Applications, ett mjukvarubolag med HRM-lösningar för stora och medelstora svenska och nordiska bolag.

– Vi har följt Flex Applications under en lång tid och är imponerade av vad de åstadkommit inom mjukvara för personaladministration.

Visma förvärvar Flex Applications och stärker erbjudandet inom HRM-lösningar-Vi är oerhört glada över att nu få välkomna dem in i Visma-familjen, säger Carola Lissel, Strategy Director på Visma i Sverige.

Med Norden som bas har Visma vuxit och blivit en av Europas ledande leverantör av molnbaserad mjukvara (SaaS) till både privat och offentlig sektor.

Under 2022 har Visma ytterligare förstärkt den ställningen genom organisk tillväxt och nya förvärv. Förvärvet av Flex Applications blir Vismas 36:e förvärv hittills i år.

– Gemensamt för samtliga bolag som Visma förvärvat är att de levererar framgångsrika molntjänster med hög kundnöjdhet och har en betydande tillväxtpotential. Flex Applications stärker vår tillväxtstrategi ytterligare som ett välskött bolag med starka produkter i sin nisch, fortsätter Carola Lissel.

– Att bli en del av Visma-familjen var ett strategiskt beslut i syfte att skapa de bästa förutsättningarna för framtida utveckling, och valet av aktör har skett med stor omsorg. Framförallt handlade det om att Visma verkligen kan vår bransch. Dessutom är det en trygg och stabil aktör med fokus på långsiktighet som jag har ett stort förtroende för, säger Björn Jareblad, vd på Flex Applications.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00