Visma tecknar ramavtal med PRV kring konsulttjänster
Hem Nyheter Visma tecknar ramavtal med PRV

Visma tecknar ramavtal med PRV

Publicerat av: Redaktionen

Visma Consulting en av två leverantörer som tecknar ramavtal med Patent- och registreringsverket, PRV, avseende IT-konsulttjänster, bestående av resurskonsulter och uppdragskonsulter.

Affärsvärdet uppskattas till ca 50 MSEK under en avtalsperiod på upp till 4 år.

– Vi är mycket stolta att få förtroende från PRV att leverera IT-konsulttjänster och att få vara delaktiga i deras digitaliseringsarbete. Visma Consulting har vunnit flera ramavtal med myndigheter att leverera IT-konsulttjänster samt att utveckla deras digitaliseringsprocess. Vi ser fram emot att få utveckla PRV och hjälpa dem i att möta framtidens möjligheter inom IT, säger Anders Sjölander, försäljningschef på Visma Consulting.

Visma tecknar ramavtal med PRV kring konsulttjänster

Visma Consulting en av två leverantörer som tecknar ramavtal med PRV avseende IT-konsulttjänster

Patent- och registreringsverket, PRV, är myndigheten för immaterialrätt och arbetar för att nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant ska stärka Sveriges tillväxt, innovationsförmåga och konkurrenskraft. I PRV:s uppdrag ingår att öka kunskapen om och förståelsen för värdet av immateriella tillgångar hos företag, offentliga aktörer och allmänhet.

Nyligen avslutade PRV en upphandling avseende IT-konsulttjänster.

I utvärderingen bedömdes bland annat leverantörernas genomförandeplan i ett fiktivt uppdrag utifrån tre utvärderingskriterier: Bemanning, Samordning och koordinering samt Kvalitet.

– PRV välkomnar Visma som ny leverantör av IT-konsulttjänster! Vi ser fram emot att ha Visma som en av våra partners i vår fortsatta digitaliseringsresa. Vi är övertygade om att vi tillsammans med Vismas expertis fortsatt kommer kunna utveckla vår verksamhet och erbjuda våra kunder nya digitala tjänster, säger Maziar Soltani, CIO på PRV.

Det nya upphandlingsavtalet börjar gälla i februari 2022 och sträcker sig under totalt upp till fyra år. Vismas ansvar under avtalsperioden är att erbjuda både resurskonsulter och uppdragskonsulter samt samordna och koordinera de avropade resurser och kompetenser som krävs för att genomföra specifika uppdrag. Uppdragen kommer i huvudsak utföras i PRV:s lokaler i Stockholm och Söderhamn.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>