Hem Nyheter Visma utser ​Exsitec till Årets partner för tredje året i rad

Visma utser ​Exsitec till Årets partner för tredje året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Visma har för tredje året i rad utsett företaget Exsitec till Årets Partner.

Visma utser ​Exsitec till Årets partner för tredje året i rad 3Utnämningen tillkännagavs på Visma Software Partner Summit den 19 och 20 november. Utmärkelsen går till partnerföretag som under 2020 utmärkt sig extra i sitt samarbete med Visma.

– Exsitec visar återigen att de är sanna experter på att hjälpa företag välja rätt systemstöd för just deras verksamhet. Under det här utmanande året har de dessutom visat stort prov på kreativitet, mod och snabbrörlighet. Inte minst vad gäller att se möjligheter för sina kunder baserat på lösningar från Visma, säger Carola Lissel, vd för Visma Software AB.

Visma har för tredje året i rad utsett företaget Exsitec till Årets Partner. Utnämningen tillkännagavs på Visma Software Partner Summit den 19 och 20 november. Utmärkelsen går till partnerföretag som under 2020 har utmärkt sig extra i sitt samarbete med Visma.

Exsitec har under 2020 hjälpt ett stort antal företag att hitta rätt, få på plats och dagligen använda sig av moderna affärssystem. De har också haft en minst sagt flygande start på sin försäljning av beslutsstödslösningen OneStop Reporting.

Visma Software motiverar utnämningen av Exsitec till Årets Partner 2020 så här:

“Genom en imponerande snabb omställning för att möta 2020 års marknadsförutsättningar har Exsitec åter levererat på högsta nivå. De visar också imponerande kreativitet och snabbhet i ta till sig möjligheter med nya lösningar i Vismas erbjudande.”

– Under året har vi fått hantera förutsättningar vi inte varit med om tidigare. Antalet företag som valt oss som partner för att få en modern affärsplattform på plats är större än någonsin just nu. Vi är stolta över oss själva och våra kunder för den snabba omställningen samt känner stor tillförsikt för framtiden där vi tillsammans med Visma arbetar för att hjälpa fler svenska företag till en enklare och effektivare arbetsvardag, säger Johan Kallblad, vd på Exsitec.

Utmärkelsen Årets Partner delas ut av Visma Software på årlig basis. Utöver Årets partner 2020 delades ytterligare elva utmärkelser ut under Visma Software Partner Summit den 19 och 20 november, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>