VMware 2015 höll sin Europa konferens i Barcelona – Molnet var i fokus

Vi hade nöjet att vara på plats då VMworld 2015 gick av stapeln på Fira Barcelona Gran Via, dagarna gick i molnets tecken –  så väl inne som ute 

Över 10.000 deltagare, över 120 sponsorer från 100 länder samlades under fyra dagar för att lära sig allt om de senaste lösningar och uppdateringar inom molnhantering, hybridmoln och nätverksvirtualisering. Att få alla nyheterna och teknologierna från VMWare.

Det var oerhört inspirerande, intressant och givande att ha 400 unika sessioner att välja mellan, tillsammans med otaliga praktiska övningar, workshops, gruppdiskussioner och monter demonstrationer, det fanns ingen gräns för hur mycket det erbjöds.

Keynoten startades av – VMwares operativa chef Carl Eschenbach , han sa att det är riskfyllt att betrakta privata och publika moln som helt separata och att hybridlösningar är helt avgörande för att maximera nyttan av molnet.

P1400983P1410066P1400971– Traditionella applikationer är fortfarande klart vanligast, men nya applikationer som är skapade för konsumtion i molnet på många olika enheter kommer starkt och blir allt vanligare. Vi måste vara redo för detta, säger han.

Kit Colbert, teknikchef för Cloud Apps berättar om nya funktioner som dyker upp i VMWares produkt vSphere inom kort.

VMware uppdaterar sin plattform för hybridmolnshantering med automation och företagslösningar

VMwares molnhanteringsplattform kombinerar funktioner för molnautomation, molntransaktioner och hantering av affärssystem i molnet i en enda integrerad lösning. Lösningen levererar ett omfattande hanteringsprotokoll för det mjukvarudefinierade datacentret och gör det möjligt för IT att leverera de enhetliga tjänster som verksamheten kräver, kostnadseffektivt och med kontroll. Integrering av plattformen och VMwares infrastruktur och tjänster möjliggör för kunder att på ett enklare sätt införa en mjukvarudefinierad arkitektur för sitt datacenter.

Vi ska lära av varandra och inspirera varandra för att förverkliga större framgångar i virtualisering. IT är mitt i en dramatisk förändring till mobil-molnet eran, en där IT-tjänster kan konsumeras on-demand i hela företaget och in hybrid och publika moln.

IT-Kanalen fick möjlighet att träffa Kristine Dahl Steidel, VMware´s partneransvarig i Norden och Baltikum

Kristine har varit partneransvarig snart ett år, hon har en gedigen bakgrund och mångårig erfarenhet på VMware saP1410023mt branschen.

Vart är den största utmaningen nu? Vi har 100% partner strategi och kunden väljer partnern, Atea är en stor realers kan leverera många komponenter. Eftersom de stora affärerna inte längre handlar om att möta ett tekniskt orienterat behov, utan om att förändra hela grundplattan inom it med utgångspunkt i användarna, med utmaningen att bygga bron över till cloud. Det är den största resan, säger Kristine.

Hur vill du uppnå det? Att bygga ett bra team, vara kostnadseffektiv, se möjligheterna och ha stor kundförståelse. Hög kompetens i temat även It-säkerhet och kvalitet & service är en springande faktor i succés.

 

[huge_it_slider id=”5″]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post Comment