VMware Cloud on AWS till Europa

Nu blir hybridmolnlösningen från VMware och Amazon Web Services, som gör det enklare att migrera och skydda applikationer, tillgänglig i Europa.

VMware Cloud on AWS till Europa 1VMware, en ledande innovatör inom enterprise-mjukvara, meddelar idag att VMware Cloud on AWS är tillgängligt i Europa. Lösningen skapar affärsmöjligheter kring molnet för systemintegratörer och andra tjänsteleverantörer som kan hjälpa sina kunder att utnyttja fördelarna med hybridmoln fullt ut.

VMware Cloud on AWS är utvecklad för att ge kunderna ett konsekvent och familjärt sätt att köra, hantera och säkra applikationer i ett hybridmoln. En konsekvent infrastruktur i hela hybridmolnet ger kunderna större frihet att flytta applikationer mellan on-premise datacenter baserade på VMware vSphere och AWS, samtidigt som det accelererar molnmigreringar. Lösningen erbjuder även en rad AWS-tjänster som beräkningskapacitet, databaser, analysverktyg, Internet of Things, säkerhet, mobilitet och applikationstjänster.

– Vi har haft ett enormt intresse från vår globala kundbas sedan vi lanserade VMware Cloud on AWS för bara sex månader sedan. Idag inleder vi en global expansion för att leverera marknadens vassaste hybridmolntjänster till större regioner över hela världen, säger Mark Lohmeyer, chef för affärsområdet Cloud Platform på VMware. Teamen hos VMware och AWS har en fantastisk innovationshastighet och gör nu den tredje större uppdateringen, med många nya funktioner och användningsområden, på bara ett halvår. Kunder inom i stort sett alla branscher använder VMware Cloud on AWS som ger dem ett skalbart, operativt konsekvent hybridmoln för deras mest affärskritiska användningsområden.

Läs hela pressmeddelandet här.

För mer information om VMware Cloud on AWS, läs här.