VMware får ny partneransvarig i Norden

Kristine Dahl Steidel är ny partneransvarig i Norden och Baltikum hos VMware.
Kristine Dahl Steidel är ny partneransvarig i Norden och Baltikum hos VMware.

[UPPDATERAT] VMwares norska landschef tar steget till rollen som partneransvarig i Norden och Baltikum. Hon heter Kristine Dahl Steidel och efterträds av Nina Gullerud, närmast från Cisco. Det här meddelar bolaget i ett pressmeddelande idag.

Kristines främsta uppgift blir att vidareutveckla partnerstrategin, som bolaget poängterar kommer att vara fortsatt viktig i synnerhet inom områdena ”det mjukvarudefinierade datacentret” och hybribmolnlösningar.

Den främsta utmaningen för henne torde ligga i att förklara för partner hur de ska sälja VMware, eftersom de stora affärerna inte längre handlar om att möta ett tekniskt orienterat behov, utan om att förändra hela grundplattan inom it med utgångspunkt i användarna. Och det är förvisso en utmaning hon delar med många av sina kollegor i branschen.

UPPDATERAT 150213 20.28:
– VMware och våra partners har gemensam utmaning: att visa våra kunder hur de kan utnyttja nya lösningar från VMware (t ex managering/automatisering, virtuell lagring och virtuellt nätverk) för att byta ut sin traditionella IT-drift till modernare molntjänster, säger Kristine.

Post Comment