Hem Nyheter VMware Partner Connect är lanserat – ett nytt förenklat partnerprogram

VMware Partner Connect är lanserat – ett nytt förenklat partnerprogram

Publicerat av: Redaktionen

VMware har nu lanserat ett nytt, förenklat och flexibelt partnerprogram som stöttar flera leveranssätt, däribland on-prem, i molnet och via tjänst.

VMware Partner Connect är lanserat – ett nytt förenklat partnerprogram 2

Anna-Maria Löweberg, Partner Director i NEMEA, VMware

VMware Partner Connect möjliggör för VMwares partner att helt utgå från sina kunders behov för att på bästa sätt tillgodose dem med VMwares produkter och tjänster som passar just deras verksamhet.

– VMware Partner Connect ger nytt liv till hur vi gör affärer, med och för våra partner. Det hjälper dem att driva och utveckla olika sätt att stötta kunders framgång och digital transformation, säger Anna-Maria Löweberg, Partner Director i NEMEA, VMware. Vi utformade Partner Connect för våra kunder tillsammans med våra partners. Våra kunder ska känna sig trygga när de väljer VMwares partner. Detta är bara början eftersom Partner Connect fortsätter att utvecklas för att leverera nya och bättre sätt för våra partner att utveckla sina affärer. Bland annat kommer Carbon Blacks, VeloClouds och Pivotals partnerprogram att senare integreras.

Det finns tre olika nivåer i VMware Partner Connect: Partner, Advanced Partner och Principal Partner, där Principal-nivån är den högsta. Dessa partner har uppnått Master Services Competencies i ett eller flera av VMwares strategiska IT prioriteringar. De har bevisad kompetens att implementera VMwares lösningar och kommer också få de största fördelarna av programmet, med fördelaktig ersättning, implementerings- och konsumtionsincitament samt gemensam affärsplanering.

I samband med lanseringen har det skett några övergripande förbättringar:

  • En ny portal för marknadsstöd som ger en bättre överblick och möjlighet att följa aktuella aktiviteter
  • En ny VMware Learning Zone som erbjuder ett brett utbud av material samt möjligheten att anpassa utbildningsplaner individuellt

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>