VMware vSAN 6.6 snabbar på moderniseringen av datacenter

VMware, en global ledare inom molninfrastruktur och företagsmobilitet, lanserar en ny version av VMware vSAN, med marknadens första hyperkonvergerade infrastruktur (HCI)-säkerhet, lägre ägarkostnad (TCO) och upp till 50 procent snabbare all-flash-prestanda.

VMware vSAN 6.6 snabbar på moderniseringen av datacenter 1Dessa förbättringar kommer att hjälpa kunder att snabba på moderniseringen av sina datacenter.

Enligt undersökningsföretaget IDC är HCI-systemen det snabbast växande segmentet på marknaden för konvergerade och integrerade system. Genom att kombinera mjukdefinierade data- och lagringskapaciteter med Intels arkitektur (IA)-servrar kan HCI-systemen ge kunder möjlighet att förenkla sitt IT-arbete och att öka prestandan, samtidigt som utgifterna blir lägre än vid traditionell lagring.

VMware vSAN 6.6 kommer att hjälpa kunder att utveckla sin infrastruktur med minimal risk genom direkt kryptering, robust tillgång och bredast valmöjlighet på hårdvaruplattformar, inklusive marknadsledande flash-teknik som Intel Optane-SSD-minnen. Den nya versionen kommer också att sänka användarkostnaderna med hjälp av intelligenta funktioner och molnbaserade analysverktyg och samtidigt leverera flexibilitet och prestanda som stödjer moderna applikationer och hårdvara.

– Ända sedan 2014, då vi för första gången lanserade VMware vSAN, har kunderna vänt sig till vSAN för att sänka sina kostnader och för att förenkla sin datahantering och lagring. VMware vSAN 6.6 är full med innovationer som tidigare inte har funnits på marknaden och kommer att popularisera HCI-användandet genom att hjälpa kunder att modernisera sina datasystem för att bli mer konkurrenskraftiga genom ökad smidighet, säger Per Gustafsson, Sverigechef på VMware.