Vocean- digital intelligent plattform lanseras
Hem Produkt Nyheter Vocean- digital intelligent plattform lanseras

Vocean- digital intelligent plattform lanseras

Publicerat av: Redaktionen

Den 24 – 25 oktober förhandsvisas den revolutionerande kollaborativa molntjänsten Vocean på Microsoft TechDays.

Vocean- digital intelligent plattform lanseras 2Tjänsten är byggd på Microsoft Azure och använder sig av AI-teknologi, där de digitala arbetsflödena underlättar för medarbetare i medelstora och stora företag att dela med sig av kunskap. Vocean förenklar samtidigt samarbeten och ökar innovation, kreativitet och problemlösning.

-Vocean är en Game Changer, ett effektivt digitaliseringsverktyg och en ny helhetstjänst i digitaliseringens spår som gör det möjligt för organisationer att förflytta sig mot ett demokratiskt, förändringsbenäget och framsynt ledarskap, säger Peter Kollin, Voceans grundare och VD.

Tjänsten, som är tillgänglig via smartphones, surfplattor, datorer och professionella storskärmar, ska lanseras på den svenska marknaden i december. Internationell lansering planeras till andra halvåret 2019. Utvecklingen har skett i nära samarbete med etablerade forskare inom områden som innovation, ledarskap och hälsosam arbetsplats.

-Traditionellt anpassar sig och formas medarbetarna till organisationen, nu går vi mot ett arbetsliv där det istället är individernas komplexitet, energi och engagemang som bygger organisationerna – och här har Vocean en självklar uppgift. Med Voceans molntjänst kan företagen möta de nya generationernas förväntningar på frihet, tillit, självledarskap och delaktighet. Det medför kraftfull egenmakt för den enskilde medarbetaren, berättar Peter Kollin.

-Vocean är ett bra exempel på innovation som möjliggjorts genom molnet. Azure uppfyller samtliga av de höga krav som Vocean har ställt för sin lösning och vi är otroligt glada över att tjänsten förhandsvisas under Microsoft TechDays 2018, säger Annica Wallenbro Stojcevski, Affärsområdeschef för moln och företag på Microsoft.

Genom Voceans intuitiva webbaserade gränssnitt sätter respektive organisation snabbt upp dynamiska nätverk med användarvänliga aktiviteter, kreativa idéprocesser och laterala samarbeten.

Strukturen är transparent för team och ledare genom fördefinierade dashboards och skapar möjlighet att alla medarbetares, kunders och partners perspektiv tas tillvara.

Voceans AI-tjänster baseras på Microsofts teknologi och analyserar informationen i realtid. Analyser som förr tog månader sker nu med ögonblicklig automatik. Det medför snabba insikter och ett kraftigt mervärde för organisationen.

-Microsoft Azure har gett oss en fantastisk grund för utvecklingen av Vocean. Azure garanterar hög säkerhet, snabb access och otroligt bra tillgänglighet, oavsett var i världen tjänsten används, säger Daniel Kassell, CTO på Vocean.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>