Hem LeverantörVeeam Veeam visar hur de hjälper verksamheter att ta sina molndatastrategier till nya nivåer på VeeamON 2020

Veeam visar hur de hjälper verksamheter att ta sina molndatastrategier till nya nivåer på VeeamON 2020

Publicerat av: Redaktionen

Veeam Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management inledde idag världens ledande online-event inom Data Management – VeeamON.

Veeam visar hur de hjälper verksamheter att ta sina molndatastrategier till nya nivåer på VeeamON 2020 3Det interaktiva live-eventet hjälper deltagare att se och agera på möjligheterna som finns i effektiv datahantering. Under keynote-presentationerna delar ledande personer på Veeam, inklusive Bill Largent, CEO, Danny Allan, CTO och SVP of Product Strategy och Jim Kruger, CMO med sig av intressanta insikter. Dessutom kommer gästtalare från IDC, Hero MotoCorp och IBM Cloud att hålla presentationer. VeeamON kommer att nå 25 000 registrerade deltagare från 148 länder. Deltagare får ta del av hur de kan förbättra sina verksamheters strategier inom business continuity och data protection och hur de kan accelerera sina verksamheters satsningar på digital transformation (DX).

”VeeamON har alltid varit en toppenmöjlighet att interagera med kunder och partners, och i år är det inget undantag,” säger Bill Largent, CEO på Veeam. ”Inledningsvis hade vi planerat att välkomna våra gäster till Las Vegas, men på grund av den globala pandemin har vi ställt om till ett online-event. Under de kommande två dagarna kommer deltagare få samma spännande VeeamON-upplevelse som de är vana vid. Programmet är fullspäckat med insikter kring framtidens Cloud Data Management. Vi kommer även att köra vårt populära VeeamON-party som avslutas med en livekonsert med Keith Urban.”

”Eventets fokus, och huvudbudskapet från dagens keynote, handlar om att hjälpa verksamheter att navigera rätt när de flyttar till en Hybrid/Multi-cloud-miljö för dataskydd,” säger Jim Kruger, CMO på Veeam. ”Presentationerna kommer att ge kunder av alla storlekar möjlighet att hitta rätt i sina digitaliseringsresor genom att modernisera sina modeller för business continuity och dataskydd. Under hela VeeamON kommer vi att dela med oss av insikter kring hur verksamheter kan nyttja nya strategier och modeller för data management oavsett om det handlar om on-prem, hybrid eller multi-cloud, och vi kommer att presentera spännande nyheter som kommer att hjälpa kunderna att ta sig vidare till en ny lösningsnivå av data intelligence som är enklare, mer flexibel och mer pålitlig.”

Sedan starten av 2020, har Veeam rapporterat en ökning av årligen återkommande intäkter (ARR) på 21 procent för första kvartalet och en årlig tillväxt på hela 97 procent över mer än 375 000 kunder för företagets unika prenumerationsmodell, Veeam Universal License (VUL). Dessutom visade den färska rapporten IDC Semi-Annual Software Tracker for Data Replication & Protection 2H’19 att Veeam hade de snabbast växande intäkterna både när man jämför med kvartalet innan (9.8 procent) och jämfört med samma period förra året (20.5 procent), vilket innebär att Veeam växer 3 gånger snabbare än branschgenomsnittet. En viktig del I framgångarna är lanseringen av marknadens mest pålitliga och heltäckande lösning för data management och skydd för hybrid molnmiljöer –  Veeam Availability Suite (VAS) v10. Med fler än 150 nya funktioner och förbättringar, inklusive moderna stöd för NAS, Multi-VM Instant Recovery och förbättrat skydd mot ransomeware – har antalet unika nedladdningar av VAS v10 redan överskridit 200,000.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00