Wacom och Batteri ska få fler att upptäcka kraften i pennan

Batteri Kommunikation, Sveriges största och mest heltäckande kursarrangör inom det kreativa området, erbjuder kurser och utbildningar för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk.

Nu startar man sin första utbildning för de som är nyfikna på Wacoms pennor och pennplattor i syfte att kunna arbeta med bättre precision, större smidighet och bättre ergonomi på surfplattor och datorer.

– Wacoms innovativa pennplattor och pennor spelar idag en allt större roll för de som arbetar kreativt. Därför gör vi nu vårt kursutbud ännu mer komplett med kurser för de som vill upptäcka möjligheterna med pennplattor till datorn och pennor till surfplattan, säger Dick Ander, VD på Batteri Kommunikation.Bengt Andersson Wacom och Tomas Holmqvist Batteri

– Med en penna är det möjligt att snabbare och enklare uttrycka sig kreativt, men också mer intuitivt, mer exakt och mer ergonomiskt. Tillsammans med Batteri hoppas vi nu kunna få fler att upptäcka hur kraftfull pennan kan vara – också i den digitala tidsålder vi lever i, säger Bengt Andersson, Regional Manager Nordics & Baltics på Wacom.

I utbildningen ingår moment för att arbeta med en penna i olika appar på iPad men framför allt med att rita, måla, retuschera och kopiera i Photoshop CC. Utbildningen inkluderar även visst arbete i Illustrator CC och andra program i Adobe Creative Cloud. Den pennplatta som används i utbildningen är Intuos Pro.

Nästa utbildningstillfälle är i Stockholm den 24 augusti. Utbildningen finns också i Göteborg och Malmö. Se www.batteri.se/kurser/kurs-utbildning-wacom-adobe/ för mer information.

Om Wacom

Wacom grundades 1983 och är ett globalt företag med kontor över hela världen som marknadsför och distribuerar företagets produkter i över 150 länder. Wacom har arbetat med de mest kreativa människorna och företagen i mer än 30 år för att inspirera och utrusta dem för att göra världen lite mer kreativ.

Wacoms produkter används av lojala kunder för att skapa några av de mest spännande digitala konstverken, filmerna, specialeffekterna, kläderna och för att produktutveckla. De har också spelat en signifikant roll i att göra teknik mer lättillgängligt genom pennplattor, interaktiva och mobila penndisplayer, digitala gränssnittslösningar, pennor och e-dokuments-lösningar. De gör det möjligt för alla att uttrycka sin kreativitet i digitala medier oavsett om man är konstnär, chef eller människa som är vardagskreativ.

Företagets gränssnittslösningar finns också som OEM-lösningar till ledande tillverkare med Wacom Feel IT Technologies integrerat i datorer, surfplattor och smartphones för strategiska partners över hela världen.

Post Comment